Hollywood: 5 actori care au şanse să câştige în sfârşit Oscarul

Se numără printre cei mai talentaţi actori din lume, au jucat în numeroase filme bine cotate şi au suferit transformări uimitoare pentru a intra în pielea unor personaje dificile. Cu toate acestea, nu se pot lăuda nici măcar cu un premiu Oscar în palmares, deşi au câteva nominalizări la activ. Însă acest an se anunţă a fi unul bogat în producţii bune, care le-ar putea aduce mult râvnita statuetă. Iată 5 dintre actorii care pot spera să câştige la următoarea ediţie a premiilor Oscar!

Leonardo DiCaprio - "The Wolf of Wall Street"(2013)

Starul în vârstă de 38 de ani se numără printre ghinionişti când vine vorba de Oscaruri. Deşi are 3 nominalizări, talentatul actor nu a fost trecut pe lista marilor câştigători. Dacă "Blood Diamond" (2007), "The Aviator"(2005) şi "What's Eating Gilbert Grape" (1994) nu i-au adus Oscarul, Leo mai are o şansă cu rolul principal din "The Wolf of Wall Street"(2013). Filmul este bazat pe best-seller-ul cu acelaşi titlu scris de Jordan Belfort, în 1990, în care este urmărit destinul unui tânăr, din anii '80 când devine milionar, până în anii '90, când cariera lui este zdruncinată şi ajunge să fie condamnat la închisoare.

Ryan Gosling - "The Place Beyond The Pines"(2013)

La 32 de ani, actorul se poate lăuda cu roluri în filme de succes precum "Half Nelson"(2007), "Lars and the Real Girl"(2008), "Blue Valentine"(2011), "Crazy, Stupid, Love."(2012), "The Ides of March"(2012) care i-au adus o nominalizare la Oscar în 2007 şi trei Globuri de Aur. Rolul din "The Place Beyond The Pines"(2013) s-ar putea dovedi norocos pentru actor. Ryan Gosling joacă rolul unui cascador de profesie, Luke, care află că este tată. Pentru a-şi întreţine copilul, Luke decide să-şi folosească talentul pentru a jefui bănci.

Michael Fassbender - "The Counselor"(2013)

Câştigător în 2012 al Globului de Aur pentru cel mai bun actor în drama "Shame", Michael Fassbender impresionează într-un nou film, "The Counselor"(2013), care i-ar putea aduce o binemeritată nominalizare la Oscar. "The Counselor" redă povestea unui avocat care, disperat să facă rost într-un timp cât mai scurt de o sumă mare de bani, se implică în traficul de droguri.

Naomi Watts - "Diana"(2013)

Are două nominalizări la Oscar pentru rolurile din "The Impossible" şi "21 Grams" şi un Glob de Aur pentru drama "The Impossible" în palmares. Cel mai recent film al actriţei în vârstă de 44 de ani, "Diana", se axează pe ultimii ani din viaţa prinţesei Diana, arătând cum şi-a găsit liniştea pe plan personal.

Bill Murray - "Monuments Men"(2013)

La 62 de ani, Bill Muray se poate lăuda cu o carieră spectaculoasă care i-a adus aprecierea a milioane de spectatori şi numeroase premii. Cu toate acestea, simpaticul actor nu a reuşit să câştige faimoasa statuetă, ci o nominalizare în 2004 pentru rolul din "Lost in Translation". Cel mai recent film al actorului, "Monuments Men", promite să facă valuri. Drama istorică redă povestea unei grupări speciale formată din directori, curatori, istorici de artă și alți oameni culți americani și englezi, autointitulați Monuments Men, care și-au riscat viețile cutreierând Europa, pentru a salva cele mai importante obiecte de artă din mâinile naziștilor.