Hollywood 2012: Top 10 cele mai sexy vedete în costum de baie. Iată cine sunt!

Vara este la un pas distanţă şi asta înseamnă plajă şi costume de baie. Silueta ta nu este pregătită pentru o astfel de expunere? Dacă încă ai nevoie de motivaţie pentru a-ţi îmbunătăţi dieta şi pentru a merge la sală, iată 10 dintre cele mai sexy vedete în costume de baie!

Rihanna

Rihanna nu se sfieşte deloc să-şi arate formele. Recent, vedeta a postat pe Facebook un album întreg cu fotografii în care cântăreaţa apare doar în costum de baie. RiRi ştie cum să-şi ţină fanii aproape.

Jessica Biel

Logodnica lui Justin Timberlake are un corp tonifiat, perfect pentru costumul de baie.

Jennifer Lopez

Vedeta de 42 de ani arată pe zi ce trece mai bine. Jennifer a făcut furori într-un costum de baie galben la Rio alături de iubitul său, Casper Smart.

Miley Cyrus

Vedeta spune că silueta sa armoniasă o datorează Pilates-ului şi dietei fără gluten. Să o credem pe cuvânt?

Julia Roberts

Chiar dacă are 44 de ani şi este mamă a trei copii, Julia arată impecabil în costum de baie. Ea a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se relaxa pe o plajă din Hawaii, într-un costum de baie negru.

Zoe Kravitz

Fiica de 23 de ani a cântareţului Lenny Kravitz nu numai că i-a moştenit talentul tatălui său, dar se pare că Zoe are şi din sex-appeal-ul acestuia.

Selena Gomez

Iubita de 19 ani a lui Justin Bieber este o apariţie extrem de sexy pe plajă.

Scarlett Johansson

Apetisanta blondă a atras toate privirile într-un costum de baie turcoaz pe plaja din Hawaii.

Paris Hilton

Se pare că fotografii o surprind pe Paris numai purtând costum de baie. Ce-i drept, vedeta are şi un corp cu care se poate lăuda.

Cameron Diaz

Deşi are aproape 40 de ani, Cameron arată ca la 20.