Hollywood 2011: 7 vedete care au pozat în lenjerie intimă

Sunt extrem de sexy, indiferent de ce îmbracă. Însă în lenjerie intimă, sunt adevărate zeiţe. Rihanna, Megan Fox, Beyonce sunt doar câteva dintre frumoasele staruri care au acceptat anul acesta să apară în ipostaze intime, îmbrăcate doar în lenjerie. Care dintre ele crezi că este cea mai frumoasă?

Rihanna


Rihanna a devenit noua imagine Emporio Armani şi a pozat pentru noua colecţie de lenjerie intimă. Vedeta îi calcă pe urmele frumoasei Megan Fox care a dat startul campaniilor publicitare. Pentru Armani au mai pozat şi fotbalistul David Backham şi soţia acestuia Victoria, cât şi sportivul Christiano Ronaldo.

Megan Fox


Înainte de Rihanna, Megan a fost vedeta care a pozat cu succes în lenjeria intimă Giorgio Armani. Şedinţa foto a făcut parte din campania de promovare a colecţiei de primăvară 2011 a casei Armani.

Pamela Anderson


Are 43 de ani, doi copii şi nu arată deloc rău pentru această vârstă. Gurile rele spun însă că aceste poze au suferit câteva modficări pentru ca actriţa să fie atât de frumoasă. Şedinţa foto a fost făcută pentru promovarea colecţiei de lenjerie intimă Bonita De Mas.

Beyonce


Nu a făcut publice fotografiile de la nunta cu Jay-Z, însă frumoasa cântăreaţă le-a arătat fanilor cum arată în rochia de mireasă cât şi în lenjerie intimă într-unul din videoclipurile lansate anul acesta, "Best Thing I Never Had".

Kim Kardashian


Renumitul fotograf Annie Leibovitz a organizat o şedinţă foto pentru promovarea unuia dintre departamentele magazinului Sears. Kim, Kourtney şi Kloe au acceptat să pozeze în lenjerie intimă pentru campania de promovare.

Jessica Lowndes


Actriţa de 22 de ani, cunoscută mai ales pentru rolul Adrianna Tate-Duncan din serialul 90210, a pozat sexy pentru ediţia din iulie a revistei FHM.

Jade Ewen


Componenta trupei Sugababes a fost model Miss Ultimo în 2010 şi a continuat colaborarea şi în 2011. Tânăra de 23 de ani a pozat pentru colecţia specială a acestei firme de lenjerie intimă pentru Valentine's Day.