Hollywood: 14 vedete care s-au făcut de râs. Vezi în ce ipostaze!

Momente penibile există în viaţa tuturor. Însă, vedetele surprinse în ipostaze stânjenitoare sunt iertate mai greu, şi puţine sunt "scăpările" ratate de paparazzi. Iată câteva imagini care ne reamintesc că vedetele sunt oameni şi că au un comportament departe perfecţiune.   

Brad Pitt

Face parte dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, însă la capitolul bune maniere nu stă foarte bine. Cu toate acestea, are iubirea frumoasei Angelina Jolie.

Elizabeth Banks

Pe Covorul Roşu nu se acceptă greşeli. Mai ales cele care ţin de vestimentaţie. Şi cu toate acestea, nu toate pot fi evitate...

Christina Aguilera

Are o voce incredibilă. Însă la capitolul imagine, vedeta nu stă prea bine în ultimul timp. Deşi pata din imagine este una de autobronzant, puţini sunt cei care, la prima vedere, nu se gândesc la lucruri mai dezgustătoare.

Jessica Alba

O divă trebuie să aibă un comportament de divă indiferent de locul sau situaţia în care se află. Jessica Alba pare să fi uitat de acest lucru preţ de câteva secunde.

Jennifer Garner

O mămică trebuie să fie mai atentă la vestimentaţie pentru ca astfel de momente să fie evitate, nu?

Kim Kardashian

Multe dintre noi ne-am confruntat cu probleme legate de bronz. Însă nu este tocmai un lucru de lăudat sau de postat pe reţelele de socializare, cum a făcut Kim.

Paris Hilton

Nu este deloc pudică şi sunt nenumărate imagini şi filmuleţe care demonstrează acest fapt. Zâmbind, Paris ne arată încă o dată, cu mândrie, posteriorul.

Selena Gomez

Deşi este tânără şi nu are probleme legate de siluetă, Selena a optat pentru lenjerie intimă din spandex, celebră printre vedetele cu forme generoase.

Beyonce

Nu sunt puţine femeile care au trecut printr-o astfel de experienţă ruşinoasă. Din fericire, nu multe au avut ghinionul ca un paparazzi să imortalizeze momentul. 

Katie Price

Visătoarea Katie Price s-a lăsat dusă de val şi a făcut un gest care nu trebuie să aibă public.

Fergie

Transpiraţia este ruşinoasă, mai ales când umezeşte locuri intime în timpul unui concert. Aşa-i, Fergie?

Lady Gaga

Nimic nu ne mai uimeşte când vine vorba de Lady Gaga. Astfel că imaginea de mai sus nu poate decât să ne amuze.

Scarlett Johansson

Apetisanta blondă este mândră de silueta sa. Un sfat, însă: Scarlett, păzeşte-ţi mai bine fotografiile intime pentru a nu ajunge pe mâini străine. Din nou.

Michael Keaton

Paparazzii l-au surprins pe actor într-un moment intim, în timp ce degetul cel mic făcea puţină curăţenie în... nas.