Hollywood: 12 vedete care au apărut în public cu coafuri identice

Când vezi două persoane purtând aceleaşi ţinute, îţi par penibile, nu? Dar atunci când vezi două femei tunse la fel şi cu aceeaşi culoare a părului? Ei bine, tendinţele în modă creează deseori astfel de situaţii stânjenitoare.Şi nu doar în rândul oamenilor obişnuiţi, ci şi în lumea celor bogaţi şi faimoşi.

Miley Cyrus şi Pink

Miley Cyrus și Pink au trecut şi ele printr-un moment penibil, la MTV Music Awards de anul trecut. Cele două vedete şi-au făcut apariţia purtând aceeaşi tunsoare.

Cassie şi Rihanna

Sunt puţine femeile care îşi schimbă culoarea părului şi coafura la fel de des ca Rihanna. Tunsoarea ei stil punk a fost inspiraţie pentru multe tinere, tot mai multe renunţând la jumătate din plete pentru a fi în tendinţe.

Lil’ Kim şi Nicki Minaj

Deşi nu sunt prietene, cele două cântăreţe adoptă un stil asemănător. Cui crezi că îi sta mai bine blondă şi cu breton?

Ginnifer Goodwin şi Anne Hathaway

Tunsorile băieţeşti sunt încă la modă. Ne-o demonstrează numărut tot mai mare de vedete care aleg să renunţe la plete. Iată mai sus două exemple şic.

Carey Mulligan şi Michelle Williams

Michelle Williams şi Carey Mulligan seamănă ca două surori. Atât trăsăturile, cât şi tunsoarea şi culoarea părului le fac greu de deosebit.

Kim Kardashian şi Nicole Scherzinger

Brunete, cu părul lung, Kim Kardashian şi Nicole Scherzinger adoptă frecvent aceeaşi coafură. Încă o pereche de vedete care la prima vedere par înrudite.