Hollywood: 10 vedete supersexy îmbrăcate de românca Maria Lucia Hohan

Maria Lucia Hohan a cucerit Hollywood-ul, rochiile sale bucurându-se de un imens succes printre vedete A list. Divele îi adoră stilul, iar creaţiile sale au ajuns la Oscar şi la Globurile de Aur.

Maria Lucia Hohan (foto dreapta) a devenit un nume constant pe covorul roşu, iar rochiile sale diafane au putut fi admirate pe numeroase vedete, precum Jennifer Lopez, Nicole Scherzinger, Katherine Heigl, Vanessa Hudgens, iar lista poate continua.

Drumul spre succes al designer-ul român nu a fost unul uşor. Maria a studiat moda la Paris, din cadrul L'Institutut Superieur Des Arts Applique, design textil. Ulterior a lucrat pentru branduri precum Krizia, pentru ca în 2004 să lanseze prima sa colecţie personală sub brandul MLH, în România. Maria Lucia Hohan a fost inclusă şi în portofoliul celui mai prestigios concept store din Paris - L'Eclaireur, precum şi in portofoliul Luisa Via Roma, al doilea cel mai mare fashion retailer de lux din lume pe segmentul de on line.

Iată câteva dintre creaţiile MLH purtate de 10 dintre cele mai sexy celebrităţi de la Hollywood.

Nicole Scherzinger

Artista a purtat la două ocazii ţinutele MLH. Ultima dată, Nicole a fost admirată la audiţiile X-Factor la Metro Radio Arena pe 18 iunie, în Necastle.

Jennifer Lopez

Diva este una dintre clientele fidele ale designer-ului, nu de puţine ori fiind admirată în ţinute MLH. În imaginea de mai sus, Jennifer a făcut senzaţie într-o rochie Maria Lucia Hohan la premiera filmului "What To Expect When You’re Expecting".

Taylor Swift

Cântăreaţa în vârstă de 22 de ani a câştigat cinci premii la gala Teen Choice Awards 2012. Taylor Swift a ales să poarte cu această ocazie o rochie mini, de inspiraţie grecească, creaţie Maria Lucia Hohan.

Selena Gomez

Deşi are propria linie vestimentară, actriţa a ales pentru reclama primului său parfum o rochie creată de Maria Lucia Hohan.

Bella Thorne

Actriţa a optat şi ea pentru o creţie MLH la Young Hollywood Awards care au avut loc pe 14 iunie.

Maria Menounos

La premiile Oscar, Maria Menounos  a strălucit într-o rochie verde semnată de designer-ul român.

Eva Longoria

Actriţa a intrat în rândul vedetelor care s-au îndrăgostit de creaţiile româncei. Vedeta a postat recent pe contul personal de Twitter o poză în care apare purtând o ţinută MLH.

Katherine Heigl

Actriţa a cucerit toate privirile la Paris la premiera filmului "One For The Money" din ianuarie. Vedeta a purta o rochie MLH diafană gri perlat.

Vanessa Hudgens

La premiera filmului "Journey 2: The Mysterious Island", în care joacă rolul principal, Vanessa Hudgens şi-a făcut apariţia într-o rochie galbenă, creată de Maria Lucia Hohan.

Kat Graham

La MTV Movie Awards 2012, Kat Graham a fost cu siguranţă o apariţie spectaculoasă. Vedeta a purtat o rochie neagră, cu decolteu adânc, semnată de designer-ul român.