Hollywood: 10 vedete sexy care au trecut de 60 de ani. Imagini senzaţionale!

Vârsta poate fi doar un număr. O dovedesc doamnele de la Hollywood care par să deţină secretul tinereţii fără bătrâneţe. Deşi au trecut de 60 de ani, vârstă la care alte femei croşetează pentru nepoţei şi au trecut la ţinute de bunici, multe dintre celebrităţi încă se pot lăuda cu un siluete sexy care cuceresc toate privirile pe covorul roşu. Iată 10 femei celebre care, deşi au trecut de 60 de ani, încă se pot lăuda că sunt sexy.

Sursă foto: Hepta

Jaclyn Smith

Deşi a împlinit în octombrie anul trecut vârsta de 67 de ani, actriţa arată ca o tânără de 30 de ani. Lupta cu cancerul de sân şi greutăţile vieţii nu par să fi lăsat deloc urme pe chipul vedetei. Actriţă şi femeie de afaceri, Jaclyn Smith se caracterizează ca fiind o persoană activă, fapt ce a ajutat-o să se păstreze tânără.
   

Susan Sarandon

Actriţa în vârstă de 66 de ani se poate lăuda cu o siluetă de invidiat care i-a adus un iubit mai tânăr decât ea cu 31 de ani. Vedeta a recunoscut că prospeţimea chipului ei se datorează în mare parte şi operaţiilor estetice.

Sally Field

Trecerea anilor nu pare să fi avut lăsat urme asupra actriţei în vârstă de 66 de ani, celebră pentru rolurile sale din "Forrest Gump" sau serialul american "Gidget". Chiar dacă se află la vârsta la care pensionarea ar fi un pas firesc în viaţa ei, actriţa afişează o siluetă zveltă şi este activă profesional, fiind implicată în numeroase proiecte.

Raquel Welch

Dacă în 1966 făcea furori în pictorialele pentru costume de baie, acum, la 72 de ani, actriţa este aproape la fel de sexy. "Femeile nu trebuie să fie speriate de bătrâneţe, ci trebuie să înţeleagă că este doar un alt capitol din viaţa noastră", spunea nu demult vedeta intr-o emisiune a lui Oprah Winfrey.

Jane Seymour

Proapăt divorţată şi cu un corp superb, actriţa în vârstă de 62 de ani este în centrul atenţiei la fiecare ieşire în public.

Linda Gray

Are 72 de ani dar pare cu cel puţin 30 de ani mai tânără. Linda Gray, actriţa care îi dă viaţă lui Sue Ellen în legendarul serial "Dallas", arată impecabil.

Cher

În anii '80 cânta "If I Could Turn Back Time", iar azi Cher arată de parcă a descoperit secretul întoarcerii în timp. Are 67 de ani şi nu se teme să poarte vestimentaţii extrem de sexy şi îndrăzneţe pentru vârsta ei.

Sigourney Weaver

La 63 de ani, actriţa arată la fel de bine ca în tinereţe. Prezentă la Tony Awards, gala premiilor pentru excelență în teatru, desfăşurată zilele acestea la New York, vedeta a reușit să le eclipseze colege de breaslă cu mult mai tinere.

Goldie Hawn

La 67 de ani, actriţa are încă zâmbetul fermecător care a ajutat-o să devină celebră.

Diane Keaton

Are 67 de ani şi arată fabulos. În plus, actriţa susţine că nu a suferit nicio intervenţie chirurgicală cu scop estetic până acum, însă nici nu exclude această posibilitate. "Niciodată să nu spui niciodată. Pentru că dacă spui asta, trebuie să te ţii de cuvânt. Am spus că n-am să fac sex înainte să mă mărit, şi am făcut. Am spus că nu mă voi duce vreodată la psihiatru şi mi-am petrecut o bună perioadă din viaţă acolo. Am făcut multe lucruri pe care am zis că nu le voi face şi acum, normal, sunt bucuroasă. Încântată", declara vedeta în urmă cu un an.