Hollywood: 10 vedete în pantaloni din piele. Inspiră-te din ţinutele lor!

Pantalonii din piele au devenit un must, nefiind lipsiţi din prezentările marilor case de modă în ultimele sezoane. Indiferent de anotimp sau de momentul zilei, sunt ideali pentru o ţinută sexy. Cu tocuri, pentru o seară elegantă, sau cu bocanci, pentru un o ieşire cu prietenii, pantalonii din piele te vor face remarcată. Inspiră-te de la ţinutele vedetelor şi învaţă să-i porţi cu stil!

Foto: Hepta

Victoria Beckham

Nimeni nu poarte negrul aşa cum o face fashionista Victoria Beckham. Tocuri, ochelari de soare şi pantaloni din piele şi vei arăta şi tu ca o vedetă.

Miranda Kerr

Roşu şi negru reprezintă o combinaţie de efect care te va face remarcată. Pentru zilele friguroase, urmează exemplul Mirandei Kerr şi alege să porţi pantalonii din piele cu un pulover.

Elle Macpherson

Dacă e piele, nu e musai să fie negru. Alege şi culori precum vişiniu, roşu sau albastru pentru un look sexy.

Olivia Palermo

Cămaşa din jeans şi pantalonii din piele sunt un must sezonul acesta, spun pasionaţii de modă. Combină-le cu o pereche de bocanci care să te apere de frig şi nu vei da greş!

Kim Kardashian

Frumoasa Kim a ales să combine pantalonii din piele de culoare neagră, tricou alb, peste care a îmbrăcat o jachetă, combinaţie ideală pentru o ţinută casual.

Gwen Stefani

Nimic nu este mai sexy decât o blondă în piele neagră. O demonstrează şi frumoasa Gwen Stefani.

Rosie Huntington-Whiteley

Pantalonii din piele se numără printre articolele de îmbrăcăminte preferate de supermodel. Motivul? Îi scot în evidenţă picioarele lungi.

Sharon Stone

Deşi are 55 de ani, actriţa încă reuşeşte să întoarcă privirile pe stradă. Diva arată foarte sexy în pantaloni din piele.

Ali Larter

Pantofi cu toc, pantaloni din piele, tricou alb şi sacou din lână, ţinuta perfectă pentru o zi de toamnă.

Kate Moss

O ţinută all black poate fi foarte sexy, dacă include şi o pereche de pantaloni din piele şi tocuri.