Hollywood: 10 vedete împiedicate. Descoperă cine nu se poate ţine pe picioare!

Vedetele adoră tocurile înalte. Într-adevăr, sunt foarte sexy, dar şi riscante pentru cei care nu stau bine la capitolul echilibru. Iată câteva dintre divele devenite celebre pentru micile "accidente" pe care le-au suferit în public.

Lady Gaga

Vedeta nu apare niciodată în public fără platforme sau tocuri foarte înalte, iar acest obicei o costă. Nu sunt puţine ocaziile surprinse de fotografi când cântăreaţa s-a dezechilibrat şi a avut nevoie de ajutor pentru a nu se răni. În imaginea de mai sus, Gaga s-a accidentat când se afla la aeroportul Heathrow din Londra.

Jessica Simpson

Nu, în fotografia de mai sus, cântăreaţa nu predă lectii de dans, ci a fost surprinsă în timpul unei căderi.

Demi Moore

Tocurile înalte nu sunt recomandate când afară este zăpadă. Însă pentru Demi contează mai mult imaginea decât siguranţa. Dacă nu primea ajutor, cu siguranţă actriţa s-ar fi ales cu o fractură sau o vânătaie.

Mischa Barton

Deşi actriţa nu poartă tocuri, se pare că şi ea are probleme de echilibru.

Lindsay Lohan

Lindsay a devenit celebră pentru căzăturile sale. Provocate de consumul de alcool sau droguri, actriţa a fost surprinsă în nenumărate rânduri pe jos.

Donatella Versace

Pentru Donatella, ţinuta e totul. Astfel că ce înseamnă o mică prăbuşire când vestimentaţia este superbă?

Courtney Love

Courtney nu are deloc stabilitate. O demonstrează numeroasele fotografii care o arată împiedicându-se.

Fergie

Nici Fergie nu stăpâneşte foarte bine pantofii cu tocuri înalte. Din fericire, are mereu aproape pe cineva care să-i ofere o mână de ajutor.

Snooki

Snooki nu se descurcă nici ea bine la înălţime. Astfel că tocurile înalte şi platformele provoacă pierderi de echilibru.

Michelle Pfeiffer

În acest caz, nu tocurile sunt cele vinovate, ci gheaţa. Michelle, mai multă atenţie!