Hollywood: 10 vedete după chipul cărora au fost făcute păpuşi

Ţi-ai dori să se fabrice o păpuşă care să-ţi semene perfect? Printre vedete, să inspiri în crearea unei păpuşi a devenit un trend. Însă nu toate celebrităţile au parte de această onoare. Iată 10 dintre starurile care au servit drept model pentru fabricarea unor păpuşi.

Robert Pattinson

Când filme precum cele din seria Twillight se bucură de un astfel de succes, se inventează tot felul de metode pentru a se scoate bani. Iar o păpuşă cu chipul celui mai sexy vampir aduce profit.

Katy Perry

Păpuşa Katy Perry a fost creată în cadrul unei campanii de strângere de fonduri pentru bolnavii cu SIDA. Jucăria a fost lucrată cu minuţiozitate, redând fiecare detaliu al vestimentaţiei vedetei.

Nicki Minaj

În cadrul aceleiaşi campanii ca şi colega ei de scenă, Katy Perry, s-a vândut şi păpuşa Nicki Minaj, licitaţia începând de la 1.000 de dolari.

Beyonce

Prima păpuşă Beyonce a fost scoasă pe piaţă pe vremea când frumoasa cântăreaţă făcea încă parte din trupa Destiny's Child. O păpusă potrivită pentru fiica vedetei, nu?

Kate Winslet

Având în vedere succesul de care s-a bucurat Titanic, nu-i de mirare că a fost fabricată o păpuşă după chipul şi asemănarea actriţei.

Heidi Klum

Este o femeie frumoasă şi talentată, un bun exemplu de urmat pentru fetiţele care aleg să se joace cu păpuşa Heidi Klum.

Reese Witherspoon

Blonda de la Drept s-a bucurat de un succes incredibil, aşa că nu durat mult până să apară păpusă cu chipul actriţei din rolul principal.

Taylor Lautner

Frumosul din Twillight a fost şi el reprezentat printr-o păpuşa, una la bustul gol.

Cher

O divă care se respectă trebuie să aibă cel puţin o păpuşă care să-i semene. Este şi cazul lui Cher.

Daniel Radcliffe

Celebrul personaj Harry Potter a fost şi el redat printr-o păpuşă dedicată fanilor.