Hollywood: 10 vedete distruse de machiaj

Nu sunt perfecte. Ca şi noi, au zile bune dar şi zile mai proaste când fac gafe fie în vestimentaţie, fie în machiaj. Şi cum fotografilor nu le scapă nimic, sunt nenumărate imaginile care au surprins defectele şi greşelile făcute de acestea. Fondul de ten sau pudra folosită în exces, culorile alese greşit sau rujul în cantităţi prea mari sunt doar câteva din erorile de machiaj frecvente în rândul celebrităţilor.

Nicole Richie

Tânăra actriţă a fost înzestrată cu o frumuseţe naturală. Păcat însă că foloseşte machiajul pentru a se urâţi. În acest caz, s-a făcut exces de culoarea roz.

Bradley Cooper

Nu doar femeile se folosesc de machiaj pentru a se înfrumuseţa. La Hollywood, bărbaţii care folosesc fondul de ten sau rimelul sunt în număr mare. În cazul actorului, s-a folosit prea multă pudră autobronzantă.

Courtney Love

Courtney ne-a obisnuit cu apariţiile "şocante" şi machiajul vulgar.

Eva Longoria

 

Deşi, de obicei, are o imagine impecabilă, se întâmplă ca şi simpatica actriţă să dea greş. Pudra şi autobronzantul folosit în exces i-au stricat machiajul vedetei.

Hugh Grant

 

Din dorinţa de a ieşi bine în fotografii şi de a scăpa de aspectul lucios al feţei, actorul a exagerat cu aplicarea pudrei.

Jennifer Lopez

 

Sunt puţini fotografii care au reuşit să o surprindă pe vedetă pe picior greşit. Dar această fotografie ne arată că, din dorinţa de arăta perfect, avem tendinţa de a exagera.

Mischa Barton

 

Tânăra actriţă a reuşit să-şi ascundă vârsta obţinând un look mul mai bătrânesc, conturându-şi excesiv ochii cu dermatograf negru. Nici fardul gri deschis nu o ajută prea tare pentru că îi transformă privirea într-una foarte obosită.

Pamela Anderson

 

În încercarea de a părea mai tânără, diva a cam făcut exces de farduri.

Sarah Jessica Parker

 

Deşi a fost înzestrată cu ochi minunaţi, actriţa n-a reuşit să-i pună în valoare ci, mai degrabă a obţinut un look demn de Halloween.

Sharon Stone

 

Se pare că blonda care a stârnit imaginaţia bărbaţilor în Basic Instict are şi zile proaste. Acest machiaj nu a fost unul prea reuşit.