Hollywood: 10 vedete care transpiră în exces. Vezi cine are probleme!

Nu sunt puţine persoanele care se confruntă cu transpiraţia excesivă. Din fericire, în majoritatea cazurilor, problema se poate rezolva cu ajutorul unui antiperspirant bun. Există însă şi situaţii care necesită tratament medical sau chiar chirurgical. Iată câteva dintre celebrităţile pe care transpiraţia abundentă le-a pus în situaţii stânjenitoare.

Madonna

Este cunoscută pasiunea Madonnei pentru sport. Transpiraţia de pe tricou arată că vedeta nu este deloc leneşă când vine vorba de a-şi lucra musculatura. O singură întrebare: câte ore şi ce exerciţii oare i-au provocat atâta sudoare?

Cameron Diaz

Madonna nu este singura vedetă care îşi udă la propriu tricourile. Numeroasele imagini surprinse de paparazzi arată că şi Cameron Diaz se confruntă cu transpiraţia excesivă.

David Hasselhoff

Actorul este celebru pentru problemele pe care i le pune transpiraţia. Nu numai că dăunează imaginii, dar are şi un miros neplăcut pentru cei din jur.

Robert Pattinson

Mii de femei visează la o îmbraţişare oferită de cel mai sexy vampir. Însă, sunt puţine cele care l-ar strânge în braţe dacă ar vedea petele de la subraţ.

Miranda Kerr

Emoţiile şi-au pus amprenta şi au creat o situaţie stânjenitoare pentru Miranda tocmai la evenimentul prin care îşi lansa parfumul.

Alec Baldwin

Actorul dovedeşte că bărbaţii "durdulii" transpiră mai mult. Totuşi, este cam mult...

Marc Anthony

Fostul soţ al lui Jennifer Lopez are cu siguranţă o problemă cu transpiraţia excesivă. Acesta a reuşit să ude nu numai cămaşa, ci chiar şi sacoul pe care îl purta.

Jennifer Carpenter

Actriţa pare nervoasă. Să fie oare această stare provocată de prezenţa fostului soţ, Michael C. Hall?

George Clooney

Ce fel de activităţi i-au provocat oare actorului atâta sudoare?

Matthew McCaughney

Transpiraţia de pe tricoul actorului demonstrează că temperatura era destul de ridicată. Atunci, care este rolul fesului?