Hollywood: 10 vedete care şi-au surprins fanii. Au apărut în halate de baie!

Care este articolul tău vestimentar preferat? Cel în care te simţi cel mai bine? Să fie oare halatul de baie? Pufos, călduros şi foarte comod, halatul de baie este şi preferatul celebrităţilor care, nu de puţine ori, îşi permit luxul de a-l purta chiar şi în public. Iată câteva dintre celebrităţile care au fost surprinse arătând ca după o baie relaxantă.

Sursă foto: Hepta

Beyonce

Deşi se numără printre cele mai cochete vedete, cântăreaţa în vârstă de 31 de ani are şi ea momentele în care nu mai ţine cont vestimentaţie. Vedeta a fost surprinsă în timpul filmărilor pentru "The Pink Panther" purtând un frumos halat alb pe care l-a accesorizat cu o palărie şi tocuri.

Miley Cyrus

Desculţă şi în halat de baie. O imagine rar văzută de fanii artistei mereu atentă la vestimentaţie. Vedeta Disney a fost surprinsă în pauza de ţigară în faţa unui hotel din Hollywood, unde filma pentru un videoclip.

Madonna

Halatul a fost creat pentru a fi purtat în casă, nu? Ei bine, Madonna te-ar contrazice. Diva a fost surprinsă în urmă cu ceva timp la aeroport, cu o cafea în mână şi purtând halat de baie şi papuci.

Angelina Jolie

Chiar şi cu bigudiuri şi în halat de baie, actriţa este o apariţie extrem de sexy.

Taylor Swift

Cântăreaţa îndrăgeşte atât de mult halatul încât a ales să-l poarte şi în faţa fanilor, în timpul unui concert.

Katie Holmes

Actriţa este adepta ţinutelor comode. Din acest motiv, Katie a fost de multe ori surprinsă relaxându-se în halatul de baie.

Kim Kardashian

Deşi pune mare preţ pe vestimentaţie, Kim nu se sfieşte să pozeze doar în... halat.

Uma Thurman

Actriţa a fost şi ea surprinsă de paparazzi într-un moment de relaxare când tot ce purta era un halat de baie.

Ryan Philippe

Îmbrăcat doar în alb, Ryan Philippe pare a fi mai mult un pacient decât un actor, în pauza de la filmări.

Sean Connery

Nu haina face pe om. Cel puţin, nu în cazul marelui Sean Connery. Actorul îşi păstrează eleganţa chiar şi atunci când poartă un simplu halat.