Hollywood: 10 vedete care şi-au refăcut dantura. Cum arătau înainte?

Pentru vedete, imaginea este de multe ori mai importantă chiar şi decât talentul. Din dorinţa de a atinge perfecţiunea, multe dintre ele se lasă pe mâna specialiştilor pentru a le corecta "defectele". Pentru un zâmbet frumos, multe dintre celebrităţi ai apelat la stomatolog. Rezultatele? Incredibile!

Tom Cruise

La 51 de ani, face parte dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, însă lucrurile nu au stat întotdeauna aşa. Un aparat dentar şi o albire au făcut minuni pentru Tom.

Lindsay Lohan

Stilul de viaţă haotic şi-a pus amprenta chiar şi pe dantura tinerei actriţe. Cu ajutorul stomatologilor, vedeta şi-a recăpătat frumosul zâmbet.

Miley Cyrus

Evoluţia îndrăgitei Miley Cyrus din ultimii ani este incredibilă. De la simpatica Hannah Montana, cântăreaţa şi-a creat o imagine de divă sexy.

Cheryl Cole

Înainte de a deveni faimoasă, Cheryl era doar o fată frumuşică şi cu dinţii strâmbi. Celebritatea însă a determinat-o să îi corecteze.

Victoria Beckham

Este greu să găseşti fotografii cu fosta Posh zâmbind. Motivul? Vedeta a fost dintotdeauna nemulţumită de zâmbetul ei. Deşi dantura ei a primit îmbunătăţiri, soţia lui David Beckham încă evită să o arate.

Morgan Freeman

Dantura talentatului actor nu arăta prea bine în urmă cu câţiva ani. În prezent, zâmbetul starului este perfect.

Zac Efron

În adolescenţă, zâmbetul actorului dezvelea o simpatică strungăreaţă. Din păcate, dentistul starului a decis să o elimine.

Cher Lloyd

A impresionat la show-ul X Factor cu talentul, dar şi cu trăsăturile speciale. La scurt timp după ce a devenit celebră, Cher a apelat la un stomatolog pentru a-şi corecta dantura.

Nicholas Cage

Şi dantura celebrului actor a avut nevoie de intervenţia stomatologului. În prezent, starul se poate lăuda cu un zâmbet de milioane.

Celine Dion

În anii '80, zâmbetul artistei era departe de a fi cuceritor. Astfel că vedeta nu a stat prea mult pe gânduri până a decis să investească în refacerea danturii.