Hollywood: 10 vedete care s-au păruit pe platoul de filmare. Vezi de ce!

Chiar dacă joacă roluri de iubiţi sau de cei mai buni prieteni, nu înseamnă şi că sunt apropiaţi în realitate. Johnny Depp şi Angelina Jolie, Blake Lively şi Leighton Meester, Sarah Jessica Parker şi Kim Cattrall sunt doar câteva exemple de vedete între care s-au iscat scântei pe platourile de filmare.

Johnny Depp şi Angelina Jolie


Ce se întâmplă când două dintre cele mai mari staruri sunt puse să joace în acelaşi film? Iau naştere scandaluri. Cel puţin, acest lucru s-a întâmplat în cazul Angelinei Jolie şi al lui Johnny Depp în timpul filmărilor pentru The Tourist. Angelina l-a făcut pe Johnny nespălat, în timp ce actorul a acuzat-o că este încrezută.

Leonardo DiCaprio şi Clint Eastwood


Cei doi au întâmpinat câteva probleme pe platourile de filmare ale filmului despre viaţa lui J. Edgar Hoover, celebrul director al FBI. Filmul biografic este regizat de Clint Eastwood. Surse apropiate celor doi au declarat că în timpul filmărilor au asistat la discuţii aprinse care au condus la o situaţie tensionată între cei doi pe toată perioada filmărilor.

Blake Lively şi Leighton Meester


Sunt cunoscute certurile din timpul filmărilor pentru serialul Gossip Girl, în special între divele din rolurile principale, Blake Lively şi Leighton Meester. Cei prezenţi la filmări susţin că certurile între cele două actriţe erau la ordinea zilei şi că jignirile nu lipseau. Cu toate acestea, cele două au reuşit să lucreze bine împreună.

Sarah Jessica Parker şi Kim Cattrall


Au jucat roluri de bune prietene în unul dintre cele mai iubite seriale pentru femei, Sex and the City. În realitate însă, cele două nu se suportau. Motivul? Banii pe care Sarah Jessica Parker i-a primit pentru film, onorariul fiind dublu faţă de cel al lui Kim Cattrall, deşi personajul Samantha a fost cu mult mai iubit de fani.

Patrick Swayze şi Jennifer Grey


Au jucat în una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste, Dirty Dancing. Cu toate acestea, cei doi "iubiţi" nu împărtăşeau nici măcar sentimente de prietenie, cu greu reuşind să treacă de scenele de dragoste. În ultimii ani, cei doi s-au împăcat, actriţa exprimăndu-şi regretele faţă de moartea lui Patrick Swayze.