Hollywood: 10 vedete care ne şochează fără machiaj. De nerecunoscut!

Pe covorul roşu strălucesc şi par fără niciun defect. Realitatea este însă alta. Ca noi toţi, celebrităţile au şi zile mai proaste în care cearcănele sau ridurile le umbresc frumuseţea.Iată câteva dintre vedetele pe care le recunoaştem cu greu când nu poartă machiaj!

Sofia Vergara

Nici cea mai dorită femeie din lume nu este perfectă fără machiaj. Surprinsă în timpul unei plimbări prin oraş, Sofia Vergara nu seamănă deloc cu diva care ne-a obişnuit.

Ellen DeGeneres

Simpatica moderatoare americană a fost surprinsă de paparazzi în timpul unei şedinţe de cumpărături luna aceasta. Fără machiaj, vedeta în vârstă de 55 de ani este greu de recunoscut.

Kirsten Dunst

Actrița a fost fotografiată în urmă cu câteva zile la Los Angeles, în timp ce ieșea la o cafea, împreună cu câțiva prieteni, diferită de imaginea glamour pe care o afișează la evenimente.

Kelly Clarkson

Are o voce incredibilă, însă nu de puţine ori a fost criticată pentru fizicul său. Fără machiaj, imaginea cântăreţei în vârstă de 31 de ani lasă de dorit.

Karolina Kurkova

Nici modelele nu au chipuri perfecte. Ne-o demonstrează Karolina Kurkova care, nemachiată, are o figură banală.

Goldie Hawn

Are 67 de ani şi vârsta şi-a pus amprenta pe chipul îndrăgitei actriţe.

Vanessa Paradis

Despărţirea de Johnny Depp pare că a afectat-o mult de actriţa în vârstă de 40 de ani, al cărei chip poartă acum riduri adânci.

Jennifer Lawrence

Tânăra actriţă arată întotdeauna impecabil pe covorul roşu, indiferent că este brunetă, blondă sau şatenă. Însă, fără ajutorul make-up artist-ului, vedeta îşi pierde din strălucire.

Iman

Trecerea timpului lasă urme chiar şi pe cele mai frumoase chipuri. Iman şi-a pierdut din strălucirea de altădată şi, la 57 de ani, vedeta arată îmbătrânită.

Naomi Watts

Şi Naomi Watts ia deseori pauză de la machiaj. Iar atunci când o face, sunt puţini cei care o pot recunoaşte pe faimoasa actriţă.