Hollywood: 10 vedete care îşi pozează picioarele. Kim Kardashian, sexy în luna de miere

Apariţia smartphone-urilor în viaţa noastră a adus după sine un nou trend: fotografiile de tip selfie. Nu puţine celebrităţi dovedesc zilnic pe reţelele de socializare că suferă de narcisism postând fotografii cu diferite părţi ale corpului, de care sunt foarte mândre.Picioarele ocupă primul loc în topul celor mai pozate "peisaje".

Kim Kardashian

Noua doamnă Kanye West şi-a salutat fanii din luna de miere cu o fotografie sexy în care şi-a arătat silueta tonifiată. Vedeta în vârstă de 33 de ani şi soţul ei au petrecut luna de miere în Mexic.

Heidi Klum

Supermodelul a devenit celebru pentru imaginile sexy pe care le postează zilnic pe reţelele de socializare. Fanii vedetei în vârstă de 41 de ani pot admira frecvent poze cu Heidi pe plajă, în costum de baie.

Stacy Keibler

Peisaj de vis şi picioare tonifiate. Asta le-a arătat fosta iubită a lui George Clooney fanilor din vacanţă.

Stacy este însărcinată cu primul ei copil. Vedeta este căsătorită cu multimilionarul om de afaceri Jared Pobre.

Rosie Huntington-Whiteley

Mândră de picioarele ei de supermodel, iubita lui Jason Statham s-a pozat pe plajă, nelăsând să se vadă prea mult din peisaj.

Jessica Alba

Şi Jessica Alba a fost prinsă de noul curent al selfie-urilor. Aflată într-o croazieră pe iaht, actriţa a fotografiat peisajul pentru fani, lăsând să se vadă şi picioarele zvelte.

Kelly Rowland

Frumoasa vedetă care a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că este însărcinată continuă sa facă surprize sexy fanilor de pe reţelele de socializare.

Kelly Rowland, în vârstă de 33 de ani, are o relaţie cu Tim Witherspoon, managerul ei, din 2011. Cei doi şi-au anunţat logodna în decembrie 2013 şi s-au căsătorit în mai 2014, în Costa Rica.

Kendall Jenner

Sora mai mică a lui Kim Kardashian încearcă să ţină pasul cu femeile din familia ei postând poze sexy pe reţelele de socializare. Kendall şi-a arătat recent manichiura, dar şi picioarele, pe contul de Instagram.

Selena Gomez

Ce poate fi mai sexy decât o pereche de pantofi cu toc pe picioarele unei femei frumoase? Fosta iubită a lui Justin Bieber a arătat pantofii fanilor într-o fotografie surprinsă în studioul de înregistrări.

Chriss Teigen

Uleiul bronzant oferă un luciu sexy în soare. Modelul în vârstă de 22 de ani şi-a surprins picioarele într-o fotografie sexy în timp ce se bronza lângă piscină.

Minka Kelly

Frumoasa actriţă în vârstă de 33 de ani şi-a impresionat fanii cu un peisaj delicios din vacanţă: picioare bronzate şi ananas.