Hollywood: 10 vedete care îşi arată adevărata faţă. Descoperă-le nemachiate!

Imaginea este totul pentru vedete. Puţine celebrităţi au curajul de a-şi face apariţia în public fără machiaj sau fără hainele alese de stilişti. Iată 10 dintre vedetele care şi-au arătat adevărata faţă şi au postat fotografii fără machiaj.

Nicole Scherzinger

Cântăreaţa face parte dintre femeile care se bucură de orice moment al zilei. Pentru a păstra o legătură apropiată cu fanii, Nicole n-a ezitat să posteze o fotografie pe pagina proprie de Twitter cu ea imediat după duş. Purtând doar un prosop, cu părul răvăşit, vedeta a arătat un ten fără cusur şi fără machiaj.

Beyonce

Tânăra mămică a demonstrat încă o dată că nu are nevoie de machiaj pentru a arăta fabulos. Beyonce a postat o fotografie cu ea în timp ce se relaxa pe plajă.

Rihanna

În urmă cu câteva luni, Rihanna le-a făcut o surpriză fanilor pe Twitter şi a postat fotografii cu ea fără machiaj, cu comentariul: "Acum am observat cât de prostănac arăţi când îţi faci singur fotografii cu telefonul, mulţumită lui @leandra246." Prostonacă sau nu, vedeta a afişat un ten proaspăt, fără imperfecţiuni.

AnnaLynne McCord

Actriţa de 25 de ani nu are un ten perfect şi nu se teme să recunoască asta. La începutul lunii mai, vedeta a postat poza de mai sus cu comentariul: "M-am trezit în această dimineaţă hotărâtă să renunţ la perfecţiunea cerută de Hollywood. Pentru toţi cei care s-au simţit măcar o dată ruşinaţi de pielea lor, vă salut! Nu sunt perfectă şi ma simt bine în pielea mea."

Lisa Rinna

Actriţa le oferă o adevărată lecţie fiicelor sale şi demonstrează că nu se fereşte de a-şi arăta adevărata faţă în public. "Cel puţin am curajul de a-mi arăta faţa fără machiaj," comenta Lisa la adresa fotografiei.

Lady Gaga

Făra machiaj şi cu o floare după ureche, Lady Gaga le-a urat fanilor pe Twitter o zi frumoasă. Trebuie să recunoaştem că vedeta arată impecabil.

Kelly Osbourne

Deşi este cunoscută drept o vedetă care face excese când vine vorba de machiaj, Kelly a arătat că nu are nimic de ascuns şi a postat pe pagina de Twitter o fotografie înainte de a merge la culcare, cu pijamaua preferată.

Alicia Keys

Indiferent că poartă machiaj sau este naturală, cântăreaţa arată perfect cu orice apariţie. Mândru de frumuseţea soţiei sale, Swizz Beatz a postat în urmă cu trei luni pe Twitter o fotografie cu Alicia.

Kristen Bell

Vedeta a demonstrat că are simţul umorului, dar şi un chip de care poate fi mândră postând la începutul anului această poza pe contul de Twitter.

Jessica Alba

Actriţa îşi lasă pielea să respire de fiecare dată când are ocazia. Fotografia de mai sus a fost făcută înaintea unui zbor spre Paris.