Hollywood: 10 vedete care habar n-au să se îmbrace. Află de ce!

Când toate privirile sunt aţintite spre tine, cu siguranţă vrei să arăţi bine, să fii admirată pentru alegerile vestimentare făcute, dar şi să nu pici în penibil. Însă limita dintre sexy şi ridicol este una fină, şi multe vedete reuşesc s-o încalce. Iată zece dintre vedetele care nu au deloc bun gust când vine vorba de vestimentaţie.

Pamela Anderson

A cucerit milioane de bărbaţi cu formele apetisante şi costumul roşu de salvamar în "Baywatch". Acum, la 44 de ani, actriţa şi-a mai pierdut din sex-appeal însă nu vrea sub niciun chip să accepte că nu mai este la fel de sexy ca în tinereţe şi nu renunţă la ţinutele sumare, care o fac să arate ridicol.

Ke$ha

A vrut să pozeze în divă nonconformistă, dar alegerile vestimentare au dus-o mai degrabă spre o imagine kitsch.

Katy Perry

Vedeta susţine că s-a obişnuit cu criticile legate de vestimentaţia ei şi că nu o mai deranjează să fie numită vedetă prost îmbrăcată. În acest caz, de ce oare vedeta nu face câteva schimbări?

Lil Wayne

Dacă nu ai pantaloni care să arate lenjeria intimă şi corpul acoperit de tatuaje, nu te poţi numi rapper. Însă totul are o limită, pe care se pare că vedeta a încălcat-o.

Snooki

Snooki este o vedetă lipsită total de bun gust când vine vorba de vestimentaţie şi toate ţinutele sale lasă de dorit.

Cee Lo Green

Cântăreţul nu ţine cont de formele sale "rotunjoare" când vine vorba de vestimentaţie. Rezultatul îl puteţi vedea mai sus.

Nicollette Sheridan

Actriţa are o siluetă de care poate fi mândră la vârsta de 48 de ani. Problema este că vedeta refuză să se îmbrace adecvat vârstei şi ţine cu tot dinadinsul să îşi expună formele.

Kid Rock

Cântăreţul este un băiat rău şi când vine vorba de vestimentaţie. Kid Rock refuză să urmeze regulile de stil.

Russell Brand

Nu degeaba, artistul, alături de Justin Bieber, a fost desemnat "Cel mai prost îmbrăcat bărbat din showbiz" în urma unui sondaj efectuat de site-ul WENN. Russell nu ţine cont de nicio regulă când îşi alege hainele.

Mickey Rourke

Cândva unul dintre cei mai sexy actori, Mickey Rorke (59 de ani) refuză cu îndărjire să se îmbrace potrivit vârstei care o are.