Hollywood: 10 vedete care fac senzaţie chiar şi fără machiaj. Vezi cum arată!

Sunt frumoase şi fără machiaj. Asta ţin să demonstreze celebrităţile care fac publice fotografii în care apar naturale, fără strop de pudră sau fard. Iată vedetele care fac senzaţie la fiecare apariţie, fie şi fără machiaj!

Lady Gaga

Deşi de obicei se ascunde în spatele unui machiaj colorat şi, de multe ori, ciudat, vedeta de 26 de ani nu se teme să-şi arate adevărata faţă. Nu demult, Lady Gaga şi-a dezvelit latura sensibilă postând o fotografie pe pagina proprie de Twitter alături de un căţeluş.

Beyonce

Are 31 de ani, o carieră de succes şi o familie frumoasă. În plus, vedeta se poate lăuda cu o frumuseţe naturală.

Katy Perry

A fost înzestrată cu o piele de porţelan, fără cusur, care nu necesită machiaj. Astfel că vedeta de 28 de ani nu evită să apară fără farduri.

Rihanna

Nopţile pierdute şi petrecerile obositoare nu par să fi lăsat urme pe chipul artistei de 24 de ani. 

Shakira

Nici Shakira nu se fereşte de blitzurile aparatelor de fotografiat când nu poartă machiaj. În prezent, cântăreaţa de 35 de ani aşteaptă primul ei copil.

Pink

Ce poate fi mai frumos decât să vezi o proaspătă mămică fericită? Pink s-a lăsat fotografiată la scurt timp după venirea pe lume a primului ei copil.

Jennifer Hudson

Actriţa de 31 de ani a reuşit să scape de kilogramele nedorite şi acum pare să nu se mai sature să fie admirată. Chiar şi în fotografiile în care apare fără machiaj.

Lilly Allen

Lilly Allen încearcă să-şi ţină fanii aproape, astfel că nu se sfieşte să posteze pe Twitter poze personale.

Kesha

Cântăreaţa are doar 25 de ani şi nimic de ascuns cu machiaj.

Madonna

Deşi are 54 de ani, Madonna nu îşi ascunde chipul. Trecerea timpului nu pare să fi lăsat multe urme pe chipul artistei.