Hollywood: 10 vedete care au plecat la plimbare cu bigudiurile în cap

Dacă ar fi să ne luăm după vedete, bigudiurile fac parte dintre accesoriile care se poartă vara aceasta. Cele mai multe dintre noi stau bine ascunse de ochii lumii în timpul ritualurilor de înfrumuseţare.Nu şi celebrităţile de Hollywood.Fie că nu le permite timpul, fie că pur şi simplu nu le pasă, multe dintre vedete au fost surprinse plimbându-se cu mari bigudiuri în păr.

Angelina Jolie

Angelina demonstrează încă o dată că frumuseţea nu ţine de haine. Diva păşeşte elegant şi atrage toate privirile chiar şi atunci când poartă un halat de baie simplu şi are bigudiuri mari în păr.

Blake Lively

Actriţa pare că a uitat de complet de accesoriile menite să-i onduleze părul şi a plecat grăbită fără a-şi acoperi capul. Cu toate acestea, vedeta din "The Gossip Girl" este o apariţie cu stil.

Elle McPherson şi Mischa Barton

Nu este uşor să fii frumoasă. Nici pentru Elle McPherson şi Mischa Barton nu este simplu să arate perfect.

Diane Keaton

La 67 de ani, actriţa cunoaşte toate trucurile necesare unui look impecabil. Însă vedeta a uitat că trebuie să arate doar rezultatul fanilor.

Christina Aguilera

Sunt femei care arată bine cu bigudiuri, pentru că le dă un aer retro. Din această categorie, face parte şi Christina Aguilera.

Kelly Osbourne

Vedeta a fost mereu nonconformistă, aşa cum îi stă bine unei fete de rockstar, astfel că nu miră pe nimeni că a ieşit în public cu părul pe bigudiuri.

Fergie

Cântăreaţa arată bine cu părul ondulat. Aşa că merită să poarte bigudiurile câteva ore, chiar şi în public.

Christina Ricci

Nici simpatica actriţă nu pare să fie deranjată de coafura sa. Vedeta a fost surprinsă plimbându-se veselă după o şedinţă la coafor.

Elle Fanning

Tânăra actriţă a învăţat trucuri de înfrumuseţare de la vârste fragede. Deşi are doar 15 ani, Elle a fost şi ea surprinsă cu bigudiuri în cap.