Hollywood: 10 vedete care au defilat pe podiumurile de modă

Kim Kardashian, Gwen Stefani, Lady Gaga sunt doar câteva dintre divele care şi-au etalat frumuseţea într-un show de modă.

Să îmbraci creaţiile celor mai mari designeri şi să defilezi pe podiumuri este visul multor femei. Puţine sunt însă cele care îl şi trăiesc, iar vedetele se numără printre ele. Sunt frumoase şi au forme apetisante, calităţi necesare pentru a defila pe podium. Iată câteva dintre divele care au fost invitate să poarte creaţii ale marilor designeri pe podium.

Kim Kardashian

Vedeta a fost o apariţie răvăşitoare când a defilat într-o rochie roşie pentru un eveniment de caritate din 2010.

Dita Von Teese

Dita Von Teese se numără şi ea printre vedetele care au îmbrăcat creaţiile unor designeri celebri pentru un scop nobil, o campanie de prevenire a bolilor de inimă, The Heart's Truth Red Dress Collection.

Fergie

Frumoasa cântăreaţă a avut şi ea ocazia de a-şi etala formele perfecte pe podium. Într-o superbo rochie verde smarald, Fergie a atras toate privirile.

Lady Gaga

În ciuda apariţiilor sale ciudate, cântăreaţa este preferata multor designeri celebri. Astfel că vedeta a fost invitată să defileze pentru Thierry Mugler într-un show incendiar la Paris.

Eve

Cântăreaţa se numără şi ea printre divele care au îmbracat rochii roşii pentru evenimentul caritabil The Heart's Truth Red Dress Collection.

Kelly Osbourne

Vedeta a reuşit să impresioneze pe toată lumea când a reuşit să scape de peste 30 de kilograme în 2009. După această transformare, Kelly a fost invitată să defileze alături de alte staruri în scop caritabil.

Gwen Stefani

Frumoasa cântăreaţă s-a numărat printre manechinele care au defilat pentru a prezenta propria ei colecţie L.A.M.B. A/W 2011 în New York.

Amanda Bynes

Tânăra actriţă a defilat într-o rochie roşie accesorizată cu pietre Swarovski pentru show-ul The Heart's Truth Red Dress Collection în 2009.

Paris Hilton

Paris a defilat pe podium cu numeroase ocazii, una dintre acestea fiind şi prezentarea unei colecţii de ochelari de soare în 2009, în Las Vegas.

Lindsay Lohan

Actriţa a fost aleasă drept consultant artistic la crearea colecţiei pret-a-porter Emanuel Ungaro pentru primăvară-vară 2010. Prezentarea de modă a avut loc la Muzeul Louvre din Paris.