Hollywood: 10 vedete care au arătat prea mult fără să vrea

Ţi s-a întâmplat ca vântul sau un pas făcut greşit să te pună într-o situaţie stânjenitoare? Ei bine, nu eşti singura. La Hollywood, ţinutele extrem de sexy le trădează de multe ori pe divele care le poartă şi dezvăluie fanilor părţi ale trupului care, de obicei, stau ascunse. Iată 10 dintre femeile celebre care au trecut prin momente ruşinoase.

Sursă foto: Hepta

Nicki Minaj

Dansul presupune mişcări energice şi din acest motiv necesită o ţinută lejeră. În cazul în care te îmbraci provocator, astfel de accidente pot avea loc.

Eva Mendes

Frumoasa actriţă a fost şi ea trădată de vestimentaţie. Aflată la evenimentul de lansare al unui parfum, tăietura rochiei purtate de Eva a lăsat să se vadă mai mult decât ar fi permis vedeta.

Cher

Deşi are 67 de ani, actriţa arată incredibil. Silueta îi permite să poarte ţinute foarte sexy, dar şi periculoase, dezvelindu-i de multe ori locuri intime.

Cameron Diaz

Neatenţia face victime, iar Cemeron Diaz se numără printre ele. Cu privirea spre fotograf, vedeta nu şi-a verificat decolteul înainte de a poza, iar fanii s-au ales cu o imagine delicioasă.

Milla Jovovich

În timp ce filma o reclamă pentru o companie de produse cosmetice, frumoasa actriţă a oferit clipe de neuitat celor prezenţi, dar şi paparazzilor. Rochia a dezvelit posteriorul vedetei în timp ce a făcut o săritură în braţele unui bărbat.

Pamela Anderson

Frumoasa blondă adoră hainele transparente şi nu pare să fie deranjată atunci când arată prea mult. Actriţa a ales să poarte o rochie transparentă la o petrecere privată, iar blizurile aparatelor de fotografiat i-au luminat nurii.

Miranda Kerr

Într-o rochie vaporoasă, modelul Victoria's Secret a făcut senzaţie pe străzile din New York. Vântul însă a fost de partea fotografilor şi i-a ajutat să surprindă imagini sexy.

Rosie Huntington-Whitley

Când alegi să porţi un decolteu adânc, riscul de a arăta mai mult decât vrei este mare. Iubita actorului Jason Statham a creat şi ea un moment de neuitat pentru fani din cauza neatenţiei.

Paz de la Huerta

Nici frumoasa actriţă nu evită hainele transparente. Chiar dacă uneori arată prea mult.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a fost şi ea surprinsă de paparazzi într-un moment de neatenţie.