Hollywood: 10 vedete care arată perfect în costume de baie în 2013

Eşti pregătită pentru plajă? Dacă nu ai început încă o dietă şi un program de fitness pentru a scăpa de kilogramele în plus, ţi-am pregătit câteva imagini care te vor motiva să treci la treabă. Iată 10 dintre cele mai sexy vedete care şi-au făcut apariţia în costum de baie în acest an.

Beyonce

Beyonce va reprezenta H&M în această vară. Imaginile de campanie realizate în Bahamas la începutul acestui an ne-o arată pe vedetă în ţinute extrem de sexy.

Bar Refaeli

Frumoasa Bar Refaeli se mândreşte cu silueta sa de fiecare dată când are ocazia. În aprilie, vedeta a postat pe Instagram o fotografie care o arată în costum de baie, cu cometariul: "O zi la plajă #Israel #soare #vară #dragoste #zâmbet."

Heidi Klum

Heidi le-a făcut o urare fanilor în timp ce se bucura de soare. Vedeta a postat această fotografie pe pagina personală de Twitter pe 12 mai, împreună cu mesajul: "La mulţi ani tuturor mamelor!"

Carmen Electra

Carmen Electra le-a arătat fanilor ce înseamnă o zi perfectă pentru ea: soare, piscină şi o băutură răcoritoare.

Olivia Munn

Frumoasa Olivia Munn a renunţat la haine şi a îmbrăcat costumul de baie pentru ediţia din iunie a revistei Esquire.

Rihanna

Rihanna este o apariţie care nu trece neobservată, mai ales pe plajă. Vedeta a postat pe Instagram o fotografie în luna aprilie în costumul de baie preferat semnat Matthew Zink, mulţumind designerului.

Kelly Osbourne

Kelly a pozat pentru coperta revistei Self dezvăluind secretele siluetei sale. "Am descoperit că nu există perfecţiune. Dacă ştiam asta mai demult, nu aş fi fost stât de nefericită," a declarat vedeta.

LeAnn Rimes

Petrece ore întregi la sala de fitness şi se vede. Actriţa şi-a impresionat fanii postând în aprilie pe Twitter o poză sexy pe plajă. "Bună dimineaţa, Miami!", a fost comentariul vedetei.

Jennifer Lopez

Vedeta în vârstă de 40 de ani adoră să-şi petreacă timpul liber cu familia la piscină. Paparazzi au surprins-o în una dintre aceste zile, imaginile dezvăluind silueta perfectă a cântăreţei.

Sursă foto: Hepta

Sofia Vergara

Are 40 de ani şi un corp superb admirat de milioane de bărbaţi din întreaga lume. Sofia Vergara se numără printre cele mai sexy femei de la Hollywood.

Sursă foto: hepta