Hollywood: 10 vedete care ar forma cupluri ideale dacă s-ar iubi

Compatibili pe micile ecrane şi prieteni buni în viaţa reală, sunt actori care par să fie făcuţi pentru a fi împreună. În ciuda chimiei existente între ei, aceste staruri susţin că-şi poartă doar sentimente de prietenie. Iată celebrităţile care au iscat cele mai multe zvonuri că sunt mai mult decât prieteni şi pe care toată lumea îi vrea cuplaţi!

Sandra Bullock şi George Clooney

Cea de-a 70-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia i-a adus pe cei doi actori împreună în faţa fanilor care nu s-au putut abţine să nu recunoască că Sandra Bullock şi George Clooney formează o pereche irezistibilă. După ce s-a despărţit de Stacy Keibler, iubita actorului timp de doi ani, George Clooney a rămas din nou singur, iar Sandra Bullock pare să fie femeia potrivită pentru celebrul burlac. Însă cei doi susţin că între ei este doar prietenie, care durează de peste 20 de ani. Păcat, nu? Bullock (49) şi Clooney (52) par să se potrivească din toate punctele de vedere. Au vârste apropiate, împărtaşesc pasiunea pentru actorie şi, fizic, par compatibili.

Joseph Gordon-Levitt şi Zooey Deschanel

Au format un cuplu de vis în "(500) Days of Summer", iar în viaţa reală sunt cei mai buni prieteni. Anul trecut, actorul în vârstă de 32 de ani a dezminţit zvonurile care îi cuplau în revista Playboy. "Este ciudat că unii oameni cred că suntem iubiţi. Oricum, ce avem noi doi este frumos. Este distractiv să ai pe cineva cu care să poţi discuta subiecte care te intereseză, să urmăreşti filme şi alte lucruri ca acestea," îşi descria Gordon-Levitt relaţia cu Zooey Deschanel.

Kate Winslet şi Leonardo DiCaprio

Între cei doi s-a creat o legătură puternică în momentul în care s-au întâlnit pe platourile de filmare ale blockbuster-ului "Titanic", în 1997. Astăzi, după 16 ani de când s-au cunoscut, Kate Winslet şi Leonardo DiCaprio au o relaţie la fel de strânsă. La nunta sa care a avut loc anul trecut, frumoasa actriţă l-a ales pe prietenul său, Leonardo DiCaprio, pentru a o conduce la altar. 

Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence

Sunt îndrăgostiţi nebuneşte în "The Silver Linings Playbook", însă în afara platourilor de filmare cei doi susţin că îi leagă doar o frumoasă prietenie. "O voi iubi toată viaţa," îşi recunoştea Bradley sentimentele pentru simpatica actriţă în emisiunea Entertainment Tonight. "Este o femeie extraordinară, însă suntem doar prieteni," a mai adăugat starul.

Charlize Theron şi Keanu Reeves

Au existat numeroase zvonuri că cei doi au avut o aventură după apariţia în "Sweet November" din 2001, însă niciunul nu s-a confirmat până în prezent. Şi nu degeaba. Cei doi arată superb împreună şi, în plus, par să aibă multe lucruri în comun.