Hollywood: 10 vedete bete care nu se pot ţine pe picioare

Alcoolul este bun atât timp cât este consumat în cantităţi moderate şi ocazional, nu? Însă mulţi dintre noi uită de acest sfat pe care îl auzim des de la medici şi avem tendinţa să exagerăm până când suntem răpuşi şi nu ne mai putem controla picioarele. Dar nu suntem singurii. Se întâmplă şi la case mai mari, precum cele de la Hollywood. Iată câteva celebrităţi care au uitat că paparazzii sunt pe urmele lor şi s-au lăsat pradă beţiei.

Miley Cyrus

Deşi are doar 19 ani, Miley adoră petrecerile unde se consumă alcool. În urmă cu câteva luni, vedeta a avut nevoie de sprijin pentru a nu se prăbuşi din picioare. Miley a fost strecurata afară dintr-un club din Los Angeles pe uşa din spate pentru a evita paparazzii. Fără prea mult succes, însă.

Nicole Richie

De când s-a căsătorit şi a devenit mamă, Nicole s-a cuminţit. Însă şi ea a avut momente când nu s-a putut ţine pe picioare din cauza consumului de alcool.

Victoria Beckham

Deşi are mare grijă de imaginea sa, şi doamna Beckham a fost surprinsă de camerele foto când părăsea un club în stare de ebrietate. Noroc că a fost însoţită de soţul său, care a cărat-o cu grijă spre maşină.

Tara Reid

Actriţa este cunoscută ca fiind o fire petrecăreaţă. Numeroasele imagini surprinse de paparazzi demonstrează acest lucru.

Johnny Depp

Sunt puţini cei care au avut ocazia să-l vadă pe actor beat. Cunoscut drept un actor serios şi un tată model, Johnny are şi el momente când calcă strâmb.

Naomi Campbell

Nici frumoasa Naomi nu evită petrecerile în care se consumă mult alcool. Manechinul de culoare a fost surprins într-o stare avansată de ebrietate în care era ajutat să se deplaseze.

Mel Gibson

Alcoolul şi femeile. Două dintre marile iubiri ale actorului. Iar când le poate combina, Mel Gibson se declară fericit.

David Hasselhoff

Starul din Baywatch a fost vedeta unui filmuleţ care a făcut valuri pe Internet. David a apărut întins pe jos, beat turtă. Cine a filmat imaginile? Nimeni alta decât fiica actorului.

Courtney Love

Artista este îndrăgostită de alcool şi nu puţine sunt evenimentele la care Courtney face excese.

Lindsay Lohan

Pe nimeni nu mai surprind imaginile care o arată pe simpatica actriţă beată. Lindsay a devenit cunoscută mai degrabă pentru viaţa agitată pe care o are decât pentru filmele în care a jucat.