Hollywood: 10 ţinute extravagante de Revelion

Sărbătorile au trecut şi au lăsat în urmă amintiri plăcute şi imagini cu ţinute spectaculoase de la petreceri. Dacă noi am fost mai modeste în alegerea rochiilor şi a locaţiei petrecerii de Revelion, nu acelaşi lucru îl putem spune şi despre vedete. Extravaganţa este cuvântul care poate descrie petrecerile de Revelion de la Hollywood. Iată 10 dintre ţinutele care atras privirile.

Lady Gaga


La petrecerea organizată de vedetă la propriul restaurant din New York, Lady Gaga a fost marea divă. Cântăreaţa a putut fi admirată într-o superbă ţinută albă.

Fergie


Strălucitoare. Acesta este cuvântul care poate descrie rochia cântăreţei în vârstă de 36 de ani. Componenta trupei Black Eyed Peas a cucerit toate privirile la o petrecere care a avut loc în Las Vegas în noaptea de Revelion.

Rihanna


Frumoasa Riri a optat pentru o rochie romantică, care aprins imaginaţia bărbaţilor la petrecerea organizată de P. Diddy în Miami.

Kim Kardashian


O rochie albă, scurtă şi cu aplicaţii la nivelul decolteului. Aceasta a fost ţinuta aleasă de Kim pentru a sărbători venirea noului an.

Amber Rose


Excentrica Amber Rose nu a ales o rochie pentru a petrece, ci o ţinută extrem de provocatoare.

Leona Lewis


Cântăreaţa a optat pentru o care să-i pună în valoare feminitatea. Şi ce altă culoare ar fi putut fi mai potrivită decât roz?

Mary J Blige


Cântăreaţa şi-a organizat propria petrecere la hotelul Tropicana în Las Vegas.

Nicki Minaj


Rapperiţa şi cantautoarea originară din Trinidad-Tobago a făcut senzaţie cu o rochie inspirată din ţinutele astronauţilor.

Emmy Rossum


Roşu electrizant a fost culoarea aleasă de actriţă pentru a-i purta noroc în noaptea dintre ani.