Hollywood: 10 scandaluri care au marcat anul 2012. Vezi cine a avut probleme!

Viaţa bate filmul. De multe ori, actorii au parte de mai mulţă acţiune în viaţa personală decât în filmele în care au apărut. Anul 2012 nu a fost unul liniştit în lumea celebrităţilor. Despărţiri, nunţi, scandaluri, toate aceste evenimente au ţinut paginile tabloidelor încărcate. Iată scandalurile care au tulburat viaţa celebrităţilor de la Hollywood.

Kristen Stewart l-a înşelat pe Robert Pattinson

La sfârşitul lui iulie, o veste bombă avea să socheze toţi fanii Twilight şi, în special, pe actorul principal, Robert Pattinson. Actriţa americană, Kristen Stewart, care avea o relaţioe de lungă durată cu Robert Pattinson, a trăit o aventură amoroasă cu un bărbat căsătorit. Amantul, un regizor de la Hollywood, este căsătorit şi are doi copii.

Relaţia dintre cei doi protagonişti din franciza "Amurg/ Twilight" a fost puternic zguduită de apariţia în presă a zvonului potrivit căruia Kristen Stewart a avut o legătură amoroasă de scurtă durată cu regizorul Rupert Sanders, zvon confirmat mai apoi chiar de Kristin Stewart.

"Nu a avut o relaţie de dragoste cu Rupet. A fost doar o aventură scurtă, care nu ar fi trebuit să se întâmple. Ea nu a vrut să rănească pe nimeni. Este o persoană bună, care a făcut însă o alegere proastă", declara o sursă apropiată celor doi.

Deşi relaţia actriţei cu Robert Pattinson părea să nu mai aibă niciun viitor, iată că Robert a decis să mai acorde o şansă povestei de dragoste şi şi-a iertat iubita infidelă.

Seal o acuză pe Heidi Klum că l-a înşelat

Unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood a decis să pună capăt căsniciei şi să divorţeze la începutul acestui an. Divorţul nu s-a desfăşurat însă fără scandal. La câteva luni după despărţire, cântăreţul a acuzat-o pe fosta lui soţie că l-a înşelat cu bodyguard-ul ei, înainte ca ei să se separe. Top modelul german a negat acuzaţiile.

"Să fiu sincer, dacă este să apară altcineva în vieţile copiilor mei, aş prefera să fie un chip familiar", a răspuns Seal. "Cred că singurul lucru pe care l-aş fi preferat - cred că nu m-am aşteptat la ceva mai bun din partea lui -, aş fi preferat ca Heidi să arate că are mai multă clasă şi să aştepte cel puţin să divorţăm, înainte să se implice în relaţie", a mai spus el. "Dar acum cred că toţi aveţi răspunsul pe care îl căutaţi de şapte luni", a spus Seal, referindu-se la motivul divorţului lor.

"Este trist că Seal a reacţionat la nişte acuzaţii false", a spus la rândul său Heidi.

La câteva săptămâni după acuzaţii, Heidi a recunoscut, într-o emisiune de televiziune din Statele Unite, că are o relaţie cu bodyguard-ul ei Martin Kristen, însă a susţinut că nu l-a înşelat niciodată pe fostul ei soţ, cântăreţul Seal, în perioada în care cei doi au format un cuplu.

Heidi, în vârstă de 39 de ani, şi Seal, în vârstă de 48 de ani, s-au căsătorit în mai 2005. Cuplul are împreună trei copii biologici - Henry, în vârstă de 6 ani, Johan, în vârstă de 5 ani, şi Lou, în vârstă de 2 ani. Heidi, un renumit model al casei Victoria's Secret, l-a cunoscut pe Seal în 2004, pe când era însărcinată cu Leni, al cărei tată biologic este omul de afaceri Flavio Briatore. În 2009, Seal a adoptat-o oficial pe Leni.

Fiica lui Whitney Houston s-a logodit cu fratele vitreg, Nick Gordon

Bobbi Kristina, în vârstă de 19 ani, singurul copil al cântăreţei Whitney Houston cu fostul ei soţ Bobby Brown, a anunţat în luna octombrie că s-a logodit cu Nick Gordon, de 22 de ani. După ce a fost crescut în casa mamei ei, ca un frate, timp de 10 ani, acesta i-a devenit iubit.

Bobbi Kristina a fost cerută de soţie, în luna august, de Nick Gordon, care i-a oferit un inel de logodnă cu un safir impresionant, înconjurat de diamante, însă zvonurile cu privire la intenţiile lor de a se căsători au fost negate până acum. Joi, însă, tânăra a renunţat să spună că inelul este "doar un cadou" şi a afimat că ea şi Nick s-au logodit, informează BBC, citat de Mediafax.

Potrivit E!Online, fiica lui Whitney Houston şi-a şocat familia atunci când a anunţat, printr-un filmuleţ de promovare a emisiunii, că are planuri de căsătorie cu Nick. Într-un alt film de prezentare a producţiei de televiziune, membrii familiei Houston s-au declarat îngrijoraţi cu privire la relaţia dintre Bobbi Kristina şi Nick Gordon.

Fostul şi actualul iubit al lui Halle Berry s-au luat la bătaie

Top modelul canadian Gabriel Aubry, fostul iubit al actriţei, a avut o altercaţie luna trecută cu actualul ei logodnic, actorul francez Olivier Martinez.

În urma altercaţiei, Gabriel Aubry a fost arestat. În acea dimineaţă, Aubry o aducea pe fiica sa, Nahla, în vârstă de patru ani şi jumătate, la casa mamei acesteia, Halle Berry, unde urma să petreacă Ziua Recunoştinţei.
Potrivit site-ului TMZ.com, Martinez, în vârstă de 46 de ani, l-a abordat pe Aubry (36 de ani), pentru a sta puţin de vorbă, însă cei doi bărbaţi au început să se bată. Ambii au fost răniţi - Martinez se pare că are o mână ruptă şi răni în zona gâtului, iar Aubry are o coastă ruptă, contuzii la nivelul feţei şi probabil traumatism cranian - şi au primit tratament medical la spital.

Madonna, judecată în Rusia

Curtea de Justiţie din Sankt Petersburg a anunţat în noiembrie că deţine suficiente probe pentru a o da în judecată pe Madonna, din cauza atitudinii pe care artista americană a adoptat-o în timpul unui concert susţinut în Rusia, în august, când aceasta a apărat cauza homosexualilor.

Activiştii conservatori din Rusia au dat-o în judecată pe Madonna, solicitând daune de 10,5 milioane de dolari, după ce artista şi-a exprimat public sprijinul faţă de drepturile comunităţii gay în timpul unui concert susţinut în această ţară pe 8 august.

Starul a susţinut un concert la Sankt Petersburg pe 8 august, în cadrul "MDNA World Tour", iar spectatorilor le-au fost oferite brăţări roz pentru a-şi arăta sprijinul faţă de comunitatea gay.

În timpul show-ului, Madonna s-a dezbrăcat până la sutien, iar pe spatele ei era scris textul "No fear!" ("Fără teamă!"). Cântăreaţa le-a cerut spectatorilor să ridice brăţările în aer, spunând: "Dacă sunteţi alături de mine, vreau să vă văd brăţările roz. Dacă sunteţi alături de mine, ridicaţi braţele şi arătaţi-vă dragostea şi aprecierea faţă de comunitatea gay. Sunteţi alături de mine?".

Totodată, artista americană i-a îndemnat pe cetăţenii ruşi "să se bată pentru dreptul de a fi liberi". "Homosexualii şi întreaga comunitate gay au aceleaşi drepturi (...) ei au dreptul de a trăi cu demnitate, cu respect şi cu dragoste", a adăugat artista americană.

Lindsay Lohan s-a bătut cu mama ei

Actriţa a avut parte de un an extrem de zbuciumat. Pe lângă problemele cu justiţia legate de consumul de droguri şi alcool, un alt scandal a ocupat primele pagini ale tabloidelor. Lindsay a avut în octombrie o dispută verbală aprinsă cu mama ei care s-a transformat într-un conflict fizic, iar poliţia a intervenit la locul incidentului.

Lindsay Lohan a fost implicată într-un conflict public cu mama ei, Dina. Chemată prin numărul unic de urgenţă la casa Dinei, "poliţia a luat notă de situaţie, dar nu a operat nicio arestare şi a părăsit în scurt timp locul altercaţiei", a declarat purtătorul de cuvânt al postului de poliţie din Nassau, Statele Unite.

Scandalul a izbucnit în faţa reşedinţei mamei actriţei - care se află în Merrick, la aproape 50 de kilometri la est de oraşul New York. Conflictul nu s-a soldat cu victime şi nici pagube materiale, se arată în raportul poliţiştilor.

Johnny Depp, dat în judecată pentru agresiune

Actorul şi gărzile sale de corp au fost daţi în judecată în octombrie anul acesta pentru un incident ce ar fi avut loc în decembrie 2011. O femeie care susţine că a fost agresată de gărzile de corp ale actorului Johnny Depp, în timpul unui concert, în decembrie 2011, sub privirile starului american, a depus plângere în justiţie şi a cerut să i se plătească despăgubiri.

Avocaţii actorului şi ai celor trei companii de securitate, cu toţii daţi în judecată, au cerut justiţiei să limiteze eventualele despăgubiri la o simplă indemnizaţie, însă judecătorul a estimat că reclamanta are dreptul să solicite plata unor despăgubiri.

Toni Braxton, acuzată de escrocherie

Cântăreaţa americană, care a solicitat în 2010 să fie plasată sub incidenţa legii falimentului, a fost acuzată în  acuzată că i-a transferat fraudulos soţului ei suma de 53.490, cu scopul de a evita achitarea unor datorii către creditorii ei.Potrivit unor noi documente depuse în justiţie, Keri Lewis, soţul cântăreţei, de care aceasta s-a separat, a primit o sumă cu cinci zerouri de la aceasta, după ce autorităţile au pus sechestru pe averea artistei, cu scopul de a putea să asigure plata creditorilor.

Persoanele care administrează procedura de declarare a falimentului cântăreţei l-au dat în judecată pe Keri Lewis pentru a recupera acea sumă.

Toni Braxton a solicitat, în octombrie 2010, printr-o procedură judecătorească, să fie plasată sub incidenţa legii falimentului, susţinând că datoriile sale, constând în facturi neachitate şi împrumuturi nerambursate, se ridică la o sumă cuprinsă între 10 milioane de dolari şi 50 de milioane de dolari.

Agentul de presă al artistei americane a declarat pentru TMZ: "Toate plăţile făcute lui Lewis înainte ca Toni Braxton să solicite declararea falimentului au fost trasferuri de fonduri legale, reprezentând cheltuieli personale şi de afaceri".

Macaulay Culkin mai are 6 luni de trăit

În august, vestea că Macaulay Culkin mai are 6 luni de trăit a şocat o lume întreagă. Starul a fost surprins de fotografi în New York, arătând extrem de slăbit şi obosit. Imaginile care îl arătau extrem de slab, ţinând în mână o cutie de energizant, au stârnit reacţii de îngrijorare cu privire la starea de sănătate a vedetei filmelor din anii '90.
Actorul devenit celebru prin rolul din comedia "Singur acasă" este considerat în pericol din cauza dependenţei de droguri.

"Macaulay este cu siguranţă în trenul morţii. Mă tem că doza lui de droguri este din ce în ce mai mare. El are nevoie de ajutor", declara un apropiat al actorului.

Macaulay Culkin, considerat în anii '90 drept "copilul minune de la Hollywood", a devenit celebru pe plan mondial graţie rolului Kevin McCallister din primele două filme din seria "Singur acasă". El a avut însă numeroase probleme în anii care au urmat, având chiar un proces cu proprii părinţi, cu privire la banii câştigaţi de pe urma filmelor în care a jucat.

Lindsay Lohan, arestată după ce a accidentat un pieton

Actriţa americană a fost arestată de poliţia din New York în luna septembrie, după ce a lovit un pieton cu maşina şi a părăsit locul accidentului.

Accidentul s-a întâmplat când Lindsay încerca să-şi parcheze automobilul Porsche Cayenne rulând cu spatele în apropiere de Dream Hotel din New York, în momentul în care a lovit în zona genunchilor un bărbat în jurul vârstei de 30 de ani, a cărui identitate nu a fost dată publicităţii.

O persoană care se afla în acel moment pe scaunul din dreapta şoferului a coborât din maşină, a verificat automobilul pentru a vedea dacă acesta a fost avariat, iar întregul grup - inclusiv actriţa - a intrat apoi în hotel.

Poliţia a fost chemată la faţa locului, iar în momentul în care Lindsay Lohan a ieşit din hotel, la ora locală 02.30, adică circa o jumătate de oră după accident, a fost arestată.

Lindsay Lohan, în vârstă de 26 de ani, a fost arestată pentru că a părăsit locul în care s-a produs un accident de circulaţie, însă a fost ulterior eliberată pe baza unui ordin care o somează să se prezinte la tribunal pentru o viitoare audiere.