Hollywood: 10 poze tâmpite pe care le postează vedetele pe Twitter

Vedetele văd în reţelele de socializare o cale de a se promova şi de a fi aproape de fani. Astfel că, zilnic acestea postează mesaje şi poze, mai mult sau mai puţin inspirate. Iată câteva din fotografiile şocante pe care le găsim pe paginile de Twitter ale celebrităţilor.

Justin Bieber

Bieber a încercat să-şi impresioneze fanele cu o poza la bustul gol în care îşi arată noul tatuaj. Nu este primul tatuaj al cântăreţului, recent acesta "împodobindu-şi" trupul de 18 ani cu un desen în formă de coroană.

Kelly Osbourne

Fiica cântăreţului Ozzy Osbourne şi-a şocat fanii în această vară postând pe Twitter o fotografie deloc avantajoasă pentru imaginea ei. Bucuroasă că şi-a găsit pijamaua preferată, Kelly a postat o poză în pijama şi foarte... răvăşită. "Tocmai mi-am găsit pijamaua favorită. Trebuie să mă trezesc la 5 dimineaţa pentru fashionpolice. Mulţumesc, Doamne, pentru patul confortabil", a scris Kelly pe Twitter.

Ke$ha

Are 25 de ani şi un comportament de fată rebelă. "Goală în timp ce mă spăl pe dinţi". Aşa îşi descrie Ke$ha poza în care apare înconjurată de bărbaţi în timp ce se pregăteşte de apariţia de la decernarea premiilor Video Music Awards de anul acesta.

James Van Der Beek

Actorul din serialul "Dawson’s Creek" a postat o fotografie cel puţin penibilă într-un costum de... strugure. Comentariul vedetei a fost "se potriveşte perfect". Captura fost făcută în timpul filmărilor pentru serialul "Don't Trust the B---- in Apartment 23". Mă întreb dacă fotografia i-a adus mai multe fane sau, din contră?

Rihhana

Vedeta iubeşte mult plaja astfel încât multe dintre activităţile pe care le desfăşoară le face în costum de baie şi cu ochelari de soare. O demonstrează şi poza de mai sus, postată pe Twitter de însăşi Rihanna.

Chris Brown

După o ceartă cu un alt artist, Drake, Chris a postat o poza cu rana rezultată în urma incidentului. Oare nu îşi aminteşte de cum arăta faţa fostei sale iubite, Rihanna, în urmă cu câţiva ani?

Nicole Coco Austin

Nu este prima dată când soţia actorului Ice T şochează. Oare în această poza a vrut să fie sexy?

Snooki

Piţipoancă autentică. Aşa o putem descrie pe Snooki dacă e să luam în calcul pozele pe care le găsim pe contul acesteia de Twitter.

Jaime King

Actriţa din "Sin City" a postat o poza din timpul şedinţei de înfrumuseţare. Comentariul vedetei la poza este "I'm such a sexy bitch:/". O poate contrazice cineva?

Paris Hilton

Paris ar face orice pentru a smulge câteva comentarii de apreciere din partea fanilor. Chiar să se îmbrace în rochie cu volănaşe şi şorţuleţ, ca o şcolăriţă.