Hollywood: 10 perechi de surori, una mai sexy decât cealaltă

Chiar dacă nu sunt la fel de celebre, vedetele au surori care fac concurenţă ca frumuseţe. Beyonce, Penelope Cruz, Liv Tyler, Jennifer Lopez sunt doar câteva dintre vedetele în a căror familie domneşte frumuseţea.

Beyonce şi Solange Knowles


Beyonce nu este singura frumuseţe a familiei Knowles. Sora ei, Solange, este cel puţin la fel de sexy şi, deşi nu este la fel de faimoasă, aceasta are o carieră ca DJ şi cântăreaţă. De asemenea, sora vedetei este model şi actriţă, însă recunoaşte că vedeta familiei rămâne sora ei, Beyonce.

Mia şi Liv Tyler


Liv şi-a făcut o carieră în modeling, dar şi ca actriţă, fiind considerată una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood. Însă nu este singura din familie care a fost înzestrată cu frumuseţe. Şi sora ei, Mia, este un model cunoscut, printre primele modele "plinuţe" care au cucerit publicul.

Ashley şi Mary-Kate Olsen


Mary-Kate şi Ashley fac parte dintre cele mai cunoscute gemene. Au apărut în filme înainte chiar de a învăţa să vorbească. Au cunoscut succesul odată cu apariţia în serialul de televiziune "Casă plină", iar apoi ofertele au început să curgă. Au fost distribuite în diverse filme pentru adolescenţi sau comedii, iar astăzi s-au reorientat spre afaceri.

Savannah şi Sienna Miller


Pe lângă sex-appeal, surorile au fost înzestrate şi cu stil. Savannah şi Sienna au deschis o afacere în familie, magazinul Twenty8Twelve.

Rooney şi Kate Mara


Sora cea mare, Kate, a devenit cunoscută datorită rolurilor din Brokeback Mountain, 127 Hours şi American Horror Story, iar Rooney a interpretat rolul lui Lizbeth în The Girl With The Dragon Tattoo.

Lynda şi Jennifer Lopez


Deşi nu este la fel de celebră ca sora ei mai mare, Lynda are cu ce se mândri: o carieră de succes. Ea este deţinătoarea unui premiu Emmy în jurnalism la categoria "Outstanding Morning News Program".

Monica şi Penelope Cruz


Nu numai că seamănă ca două picături de apă, dar sunt la fel de talentate. Monica a înlocuit-o pe sora ei în filmul Piraţii din CAraibe 4, când Penelope era însărcinată.

Ashlee şi Jessica Simpson


Prima care a cunoscut celebritatea a fost Jessica, iar Ashlee a urmat-o. Jessica face parte dintre vedetele multitalentate care cântă, joacă în filme şi scrie. A devenit cunoscută la finalului anilor '90 după ce a lansat piesa "I Wanna Love You Forever".

Haylie şi Hilary Duff


Cea mai cunoscută dintre surorile Duff este Hilary. Frumoasa a debutat cu rolul Lizzie McGuire, la Disney Channel. Tot acolo a cunoscut celebritatea şi sora ei, Haylie.

Kylie şi Dannii Minogue


Prima care s-a făcut remarcată a fost Kylie, care şi-a început cariera prin apariţii la emisiunile pentru copii difuzate de televiziunea australiană. Ca şi sora ei, Dannii şi-a început cariera cu roluri în seriale difuzate de televiziunea australiană. S-a ami făcut remarcată şi în show-ul tv "Young Talent Time" şi în serialul "Home and away".