Hollywood: 10 mame supersexy în costume de baie. Iată-le pe cele mai fierbinţi!

Să devii mamă nu înseamnă neapărat să renunţi la sex-appeal. O demonstrează mămicile frumoase şi de succes de la Hollywood. Halle Berry, Jennifer Lopez, Cindy Crawford sunt doar câteva dintre femeile care s-au păstrat sexy şi după naştere. Iată-le!

Halle Berry

Are 45 de ani, este mama unei fetiţe minunate, are o carieră de succes şi un corp de invidiat. În 2010, Halle a fost votată de către cititorii Askmen.com drept cea mai sexy mămică, devansându-le pe Gisele Bundchen şi Jessica Alba. Halle Berry are motive să fie mândră.

Jennifer Lopez

Este mamă pentru gemeni, însă corpul divei nu poartă nicio urmă a sarcinei. Vedeta de 42 de ani reuşeşte să se menţină sexy pe plajă şi să facă concurenţă chiar şi colegelor de scenă cu mult mai tinere.

Katie Holmes

Are o familie fericită, un soţ celebru care o iubeşte şi o fiică frumoasă. În plus, actriţa de 33 de ani se poate lăuda cu o siluetă de invidiat.

Pink

Cântăreaţa nu se desparte nici pe plajă de fiica ei care a împlinit în această lună 1 an. Vedeta de 32 de ani se poate mândri şi cu un corp tonifiat pe care l-a obţinut prin mult efort fizic.

Courteney Cox

Are 47 de ani, este actriţă de succes, mamă şi divorţată recent. În bikini însă, vedeta arată ca o tânără de 20 de ani.

Miranda Kerr

Miranda i-a dăruit un fiu actorului Orlando Bloom în ianuarie 2011. La câteva luni după, frumoasa mămică a defilat pe podium pentru Victoria's Secret în Paris.

Adriana Lima

Modelul cucereşte toate privirile pe plajă, chiar dacă în braţe îşi duce fiica, Valentina Jaric.

Christina Milian

Cântăreaţa de 30 de ani este mândra mamă a unei fetiţe. Iată-le pe plajă!

Cindy Crawford

La 46 de ani, fostul model este supersexy şi încă reuşeşte să cucerească toate privirile în costumul de baie.

Alessandra Ambrosio

Modelul brazilian a dat naştere la doi copii, însă silueta ei rămâne una perfectă.