Hollywood: 10 imagini şocante cu vedete arestate. Probleme cu poliţia!

Nu sunt puţine vedetele care au încălcat legea şi au fost prinse de poliţie. În ciuda celebrităţii de care se bucură, starurile au fost arestate şi obligate să pozeze pentru baza de date a poliţiei. Fără machiaj, fără photoshop, iată 10 fotografii în care apar celebrităţi care au comis infracţiuni, imediat după arestare.

Heather Locklear

Actriţa a fost arestată pentru condus sub influenţa alcoolului şi a drogurilor în 2008, în Santa Barbara. Analizele medicale efectuate ulterior au arătat însă că Heather Locklear nu băuse şi nici nu luase droguri. Una dintre explicaţii a fost că medicamentele pe care le lua pentru tratarea depresiei şi a anxietăţii i-au afectat abilitatea de a şofa.

Nicolas Cage

În urmă cu un an, actorul a fost arestat într-un cartier din New Orleans pentru violenţă domestică şi tulburarea liniştii publice. Potrivit poliţiştilor, vedeta era în stare de ebrietate şi se certa cu soţia sa.

Hugh Grant

În 1995, Hugh Grant a fost reţinut pentru comportament imoral într-un loc public, cu prostituata Divine Brown. Starul a fost amendat cu suma de 1.180 de dolari şi a primit doi ani cu suspendare. De asemenea, a fost obligat să participe la cursuri de educare pentru prevenirea infectării cu HIV/SIDA.

Nicole Ritchie

În 2006, vedeta a fost arestată pentru condus sub influenţa drogurilor.

Charlie Sheen

Simpaticul actor cu greu se ţine departe de probleme. În 2009, starul din "Doi bărbaţi şi jumătate" a fost reţinut de poliţie pentru violenţă domestică asupra soţiei, Brooke Mueller. A pledat vinovat şi a reuşit să scape de închisoare. În schimb, s-a înscris la un centru de reabilitare.

Mischa Barton

Mischa Barton a fost arestată la sfârşitul anului 2007 de poliţia din Los Angeles pentru că a condus sub influenţa alcoolului. Actriţa a petrecut aproximativ şapte ore în arest, fiind eliberată după achitarea cauţiunii de 10.000 de dolari.

Lindsay Lohan

Nu sunt puţine problemele pe care le-a avut actriţa cu autorităţile. În imaginea de mai sus, actriţa fusese arestată în 2010 pentru încălcarea regimului de eliberare condiţionată. Dupa 14 zile, vedeta a fost trimisă într-un centru de reabilitare.

Kid Rock

În 2007, vedeta a fost arestată în urma unui scandal care a avut loc într-un restaurant din Georgia.

Kiefer Sutherland

În 2007, Kiefer Sutherland a fost pus sub acuzare pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

John Mayer

Artistul a fost arestat în 2001 pentru condus cu permisul suspendat.