Hollywood: 10 femei celebre care au trecut de 50 de ani şi arată superbine

Femeile care îmbătrânesc cu demnitate devin din ce în ce mai rare în zilele noastre. Fie că exagerează cu operaţiile estetice, fie că adoptă aceleaşi ţinute ca la 20 de ani, multe femeie uită să-şi respecte vârsta şi au tendinţa de a deveni ridicole. Potrivit unui studiu efectuat de o companie de cosmetice în cadrul căruia au fost chestionate 2.000 de femei din Marea Britanie, cele mai multe doamne consideră că este timpul să îmbătrânească frumos şi să facă o schimbare de stil după vârsta de 59 de ani. La această vârstă, spun ele, trebuie să se renunţe la unghiile false, machiajul strident, tocurile înalte, bronzul fals, hainele strâmte şi să se adopte un look mult mai natural. De asemenea, studiul a arătat că fustele scurte trebuie scoase din garderobă la vârsta de 41 de ani, cizmele peste genunchi la 45, iar şepcile de baseball la 40, dând exemple negative vedete precum Jennifer Lopez sau Madonna care, potrivit participantelor la studiu, nu se îmbracă sau machiază adecvat vârstei.

Cine sunt femeile care îmbătrânesc cu graţie şi se îmbracă sexy şi elegant? Iată top 10 celebrităţi.

1. Helen Mirren

Locul întâi este ocupat de frumoasa Helen Mirren care, la 67 de ani, reuşeşte să impresioneze prin eleganţă, frumuseţe şi bun gust la fiecare apariţie în public.

2. Judi Dench

Actriţa de 78 de ani a îmbătrânit cu graţie, numărându-se printre femeile care şi-au acceptat vârsta şi au spus Nu operaţiilor estetice.

3. Joanna Lumley

La 66 de ani, vedeta a adoptat şi ea un look natural, numărându-se astfel printre cele mai frumoase femei trecute de vârsta de 50 de ani.

4. Twiggy

Modelul de 66 de ani Lesley Lawson, cunoscut sub numele de Twiggy, se mândreşte cu vârsta sa şi nu încearcă să o ascundă.

5. Nigella Lawson

Vedeta britanică în vârstă de 52 de ani susţine că dieta sănătoasă este secretul frumuseţii.

6. Lorraine Kelly

Jurnalista de 53 de ani se regăseşte şi ea în topul efectuat de cele 2.000 de femei pentru naturaleţe şi stil.

7. Honor Blackman

În ciuda vârstei înaintate, 87 de ani, actriţa încă se numără printre cele mai elegante femei.

8. Lulu

Marie McDonald McLaughlin Lawrie, sau Lulu, este o cântăreaţă în vârstă de 64 de ani îndrăgită atât pentru talentul cât şi pentru frumuseţea sa naturală.

9. Fern Britton

La 55 de ani, prezentatoarea este considerată o prezenţă cu stil.

10. Ducesa de Cornwall

La 65 de ani Camilla, Ducesa de Cornwall, este considerată un model de eleganţă şi bun gust în Marea Britanie.