Hollywood: 10 despărţiri şocante din 2012. Iată cuplurile destrămate!

Nimic nu durează o veşnicie. Nici măcar dragostea. O demonstrează numărul mare de cupluri care şi-au spus adio după ani de relaţie şi după jurăminte prin care şi-au promis iubire eternă. Iată 10 dintre cuplurile care s-au despărţit în acest an. 

Johnny Depp şi Vanessa Paradis

Cei doi s-au despărţit după o relaţie care a durat aproape 14 ani. Vanessa Paradis, în vârstă de 39 de ani, şi Johnny Depp, în vârstă de 49 de ani, sunt părinţii a doi copii - Lily-Rose, în vârstă de 13 ani, şi Jason Jack, în vârstă de 9 ani, scrie cotidianul britanic Daily Mai.

Cei doi, care nu au fost niciodată căsătoriţi, nu au mai fost văzuţi împreună în public din 2010. Vanessa nu a participat la niciun eveniment de promovare pentru cele mai recente filme ale lui Depp, "Dark Shadows" şi "The Rum Diaries", în care a jucat alături de actriţa Amber Heard, în vârstă de 26 de ani, de care actorul ar fi fost îndrăgostit.

Heidi Klum şi Seal

La începutul anului, o veste a şocat pe toată lumea: unul dintre cele mai iubite cupluri se desparte. Heidi Klum şi cântăreţul britanic Seal au anunţat în ianuarie că "după şapte ani cu iubire, loialitate şi fericire" sunt în prag de divorţ. Cei doi s-au căsătorit din 2005 şi au trei copii împreună şi o fată a fotomodelului din căsnicia anterioară.

Chiar dacă păreau cuplul de invidiat în care nu ar putea exista vreodată neînţelegeri, Heidi Klum şi Seal au declarat că "am avut cel mai mare respect unul pentru celălalt în relaţia noastră şi în continuare ne iubim foarte mult, dar ne-am înstrăinat".

Dannii Minogue şi Kris Smith

Sora mai mică a cântăreţei Kylie Minogue a anunţat la începutul lunii aprilie despărţirea de Kris Smith. "Vă anunţ cu mare tristeţe că eu şi Kris ne-am despărţit. Încă ţinem foarte mult unul la celălalt şi cerem să ne fie respectată viaţa privată în această perioadă dificilă, în special pentru fiul nostru, Ethan, care va rămâne preocuparea noastră prioritară", a declarat Dannii Minogue într-un mesaj postat pe Twitter. "Am nevoie să mă retrag undeva pentru o vreme. Vă mulţumesc tuturor pentru dragostea şi sprijinul vostru", a adăugat cântăreaţa.

Dannii Minogue şi Kris Smith s-au cunoscut în 2008, la o petrecere organizată la Ibiza cu ocazia celei de-a 30-a aniversări a jucătorului de rugby, iar relaţia lor a început în vara aceluiaşi an, notează Mediafax. Fiul lor Ethan s-a născut în iulie 2010.

Avril Lavigne şi Brody Jenner

Relaţia artistei cu fratele vitreg al starletei Kim Kardashian s-a încheiat la începutul anului 2012. Avril Lavigne şi Brody Jenner au format un cuplu după despărţirea cântăreţei canadiene de soţul ei, rockerul Deryck Whibley, din trupa Sum 41, la sfârşitul anului 2009.

Potrivit publicaţiei "Life & Style", Lavigne şi Jenner aveau opinii diferite în ceea ce priveşte căsătoria. "Au decis să pună capăt relaţiei lor. Ea voia să se aşeze la casa ei, dar el nu era pregătit pentru asta. Au început să aibă probleme în vară, din cauza turneului ei, pentru că ea era mai mereu pe drumuri", a declarat o sursă citată de aceeaşi publicaţie. În prezent, cântăreaţa este logodită cu Chad Kroeger, solistul trupei Nickelback.

Tom Cruise şi Katie Holmes

Actorii au anunţat că divorţează după cinci ani şi jumătate de căsnicie în vara acestui an. Katie este cea care a depus actele de divorţ la sfârşitul lunii iunie, cei doi actori fiind despărţiţi de mai bine de două săptămâni. Vestea divorţului se pare că l-a luat prin surprindere pe Tom Cruise, care spunea despre soţia sa, într-un interviu acordat înainte de despărţire revistei Playboy, că este o persoană extraordinară, amuzantă şi fermecătoare.

Tom Cruise şi Katie Holmes au împreună o fetiţă, Suri, în vârstă de şase ani. Gurile rele spun că actriţa Katie Holmes a decis să divorţeze pentru că se teme că devotamentul lui Tom Cruise pentru Biserica Scientologică ar putea să o afecteze negativ pe Suri.

Actorul mai are doi copii din căsătoria cu Nicole Kidman. El a fost căsătorit şi cu actriţa Mimi Rogers între anii 1987 - 1990.

Russell Crowe şi Danielle Spencer

Un nou cuplu "perfect" se destramă. După o căsnicie de nouă ani şi 23 de ani de relaţie, Russell Crowe şi Danielle Spencer au anunţat în octombrie că divorţează. Cei doi sunt părinţii a doi băieţi, în vârstă de 8 şi 6 ani. Relaţia actorului de 48 de ani cu Danielle Spencer a început la filmările producţiei "The Crossing" în 1989.

Câştigătorul premiului Oscar pentru cel mai bun actor în "Gladiatorul" (2001) şi Danielle Spencer nu au făcut nicio declaraţie publică cu privire la motivul despărţirii, însă gurile rele spun că ar fi vorba de infidelitate. În luna iunie, soţia actorului a fost surprinsă în timp ce se îmbrăţişa cu dansatorul australian Damian Whitewood, partenerul său în emisiunea televizata "Dancing with the stars". De asemenea, surse din anturajul cuplului spun că de vină pentru această despărţire este şi programul foarte încărcat de filmări pentru producţia "Les Miserables", care l-a ţinut pe Crowe departe de familia sa, stabilită în Sydney.

Justin Bieber şi Selena Gomez

Cântăreţul în vârstă de 19 ani şi actriţa în vârstă de 20 de ani s-au despărţit în luna noiembrie, după o relaţie care a durat aproape doi ani. Cei doi au recunoscut relaţia în februarie 2011.

"Din cauza programelor lor foarte încărcate, era din ce în ce mai dificil să menţină această relaţie", a declarat referitor la despărţire o sursă apropiată celor doi.

Hilary Swank şi John Campisi

Actriţa americană Hilary Swank s-a despărţit de iubitul ei, John Campisi, punând astfel capăt unei relaţii care a durat cinci ani. Hilary Swank şi John Campisi, un agent de la Hollywood, şi-au început relaţia în 2007.

Hilary Swank a fost căsătorită cu actorul Chad Lowe, în perioada 1997 - 2007.

Danny DeVito şi Rhea Perlman

Niciodată nu eşti prea bătrân pentru a divorţa. O demonstrează actorii americani Danny DeVito (67 de ani) şi Rhea Perlman (64 de ani) care au anunţat la începutul lunii octombrie că se despart după o căsnicie care a durat 30 de ani. DeVito si Rhea Perlman formau, din 1982, unul dintre cele mai puternice cupluri de la Hollywood. Au jucat împreună în filme precum "Taxi" şi "Matilda".

Cei doi s-au căsătorit în 1982 şi au împreună trei copii: Lucy, în vârstă de 29 de ani, Grace, în vârstă de 27 de ani, şi Jacob, în vârstă de 25 de ani.

Stevie Wonder şi Kai Millard Morris

După 11 ani, o altă căsnicie frumoasă a ajuns la final. Stevie Wonder a hotărât să pună capăt mariajului cu designerul de modă Kai Millard Morris la începutul lunii august. Celebrul cântăreţ a fost nevoit să semneze actele de divorţ cu ajutorul amprentelor, fiind nevăzător. Cei doi au împreună doi băieţi.

Cântăreţul american de muzică soul a decis să divorţeze dintr-un motiv frecvent întâlnit în lumea celor celebri şi bogaţi: diferenţele de personalitate. În urma divorţului, Wonder şi-ar putea înjumătăţi averea estimată la 70 de milioane de lire.