Hollywood: 10 cupluri formate în 2013. Iată cine sunt îndrăgostiţii!

Povestea de dragoste dintre actorii Amanda Seyfriend şi Justin Long a început anul acesta şi pare că devine din ce în ce mai puternică.

Nu sunt puţine cuplurile care s-au destrămat anul acesta la Hollywood, însă nici cele care s-au format. Anul 2013 a fost un an propice începerii unor noi legături amoroase. Iată cine sunt norocoşii care s-auîndrăgostit în acest an!

Amanda Seyfriend şi Justin Long

Zvonurile că cei doi formează un cuplu au apărut încă din vară, însă actorii şi-au recunoscut relaţia în toamna anului 2013. "Justin nu vorbeşte de relaţiile sale, aşa că nu ştiu exact cum s-au întâlnit, dar se cunosc de mai mult timp, de când fiecare se întâlnea cu altcineva. Recent au început să iasă împreună mai mult, ambii sunt ocupaţi, dar uite unde s-a ajuns", declara o sursă pentru Us Weekly magazine în urmă cu câteva luni.

Amanda Seyfried s-a făcut remarcată la Hollywood cu filmul "Letters to Juliet" (Scrisori către Julieta, 2010), în care a interpretat rolul principal, alături de Christopher Egan. În 2012, ea a apărut în filmul "Les Miserables" (Mizerabilii), în care a interpretat-o pe Cosette.

Justin Long a jucat în numeroase comedii, printre care "The Break-Up" (2006), "Just Add Water" (2008)", "He's Just Not That into You" (2009).

Taylor Lautner şi Marie Avgeropoulos

Încă o dată platourile de filmare s-au dovedit locul perfect pentru naşterea unei noi poveşti de dragoste. Taylor Lautner şi Marie Avgeropoulos s-au îndrăgostit în timp ce filmau pentru producţia "Tracers".

Jesse Eisenberg şi Mia Wasikowska

Tot pe platourile de filmare s-au îndrăgostit şi Jesse Eisenberg şi Mia Wasikowska. În timp ce lucrau pentru comedia "The Double", cei doi au început o poveste de dragoste

Jesse Eisenberg a cunoscut celebritatea în lumea filmului odată cu rolul din "The Social Network", iar pe Mia Wasikowska publicul a cunoscut-o după rolul principal din „Alice in Wonderland” (de Tim Burton).

Jake Gyllenhaal şi Alyssa Miller

Deşi zvonurile că cei doi sunt îndrăgostiţi apăruseră de câteva săptămâni bune, actorul şi modelul le-au confirmat în luna iulie când au apărut la plimbare prin New York ţinându-se de mână.

Bradley Cooper şi Suki Waterhouse

El are 38 de ani, ea are 21, el este actor, iar ea este model. Cei doi au început o relaţie în luna aprilie şi de atunci sunt de nedespartit.

Britney Spears şi David Lucado

Relaţia dintre Britney Spears şi David Lucado a devenit publică în momentul în care cei doi au ieşit împreună la restaurant pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiţilor. David este primul bărbat cu care cântăreaţa are o relaţie serioasă, de la despărţirea din ianuarie de Jason Trawick.

Adam Levine şi Behati Prinsloo

Solistul trupei Maroon 5 a anunţat în urmă cu câteva luni că s-a logodit cu supermodelul Behati Prinsloo. Cei doi s-au cunoscut în anul 2012 şi au început atunci o relaţie care nu a durat mult. Anul 2013 a venit cu reluarea relaţiei pentru cei doi şi decizia de a se căsători.

Ashlee Simpson şi Evan Ross

Ashlee Simpson şi Evan Ross au ieşit în public ca şi cuplu în luna iulie, iar de atunci relaţia lor pare să devină din ce în ce mai puternică pe zi ce trece.

Tiger Woods şi Lindsey Vonn

Doi sportivi de succes, jucătorul de golf Tiger Woods şi schioarea Lindsey Vonn, au recunoscut că au o relaţie în urmă cu câteva luni. "Am postat câteva fotografii cu Lindsey şi cu mine pe Facebook. S-a întâmplat ceva minunat, am întâlnit-o pe Lindsey Vonn. Am fost prieteni de mai mult timp, dar în ultimele luni ne-am apropiat şi acum locuim împreună. Mulţumim pentru sprijin şi pentru că ne respectaţi viaţa privată. Vrem să ne continuăm relaţia ca un cuplu obişnuit şi să ne continuăm şi vieţile de sportivi", a scris Tiger Woods pe pagina proprie de Facebook.

Miranda Kerr şi James Packer

La doar două luni după ce a anunţat că s-a despărţit de Orlando Bloom cu care a fost căsătorită trei ani, topmodelul are o nouă relaţie. Noul iubit al frumoasei Miranda Kerr este miliardarul australian James Packer, proprietarul unui lanţ de cazinouri din Australia.