Hollywood: 10 cele mai frumoase inele de logodnă

Se pare că iubiţii vedetelor au reţinut mesajul transmis de Marilyn Monroe: diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeilor. Astfel, la Hollywood, se găsesc poate cele mai norocoase femei, care poartă pe deget sute de mii şi chiar milioane de dolari. Vezi ce inele de logodnă au primit Natalie Portman, Reese Witherspoon şi Beyonce! Care îţi place cel mai mult?

Beyonce


Jay Z este un bărbat care ştie să-şi arate dragostea. Acesta i-a dăruit frumoasei Beyonce un inel cu diamant de 18 carate, creat de Lorraine Schwartz. Valoarea acestuia se ridică la 5 milioane de dolari.

Kim Kardashian


Căsătoria nu durat mult, doar 72 de zile, dar Kim s-a ales cu un splendid inel cu diamant de 20,5 carate în valoare de 2 milioane de dolari. Vestea proastă e că focoasa brunetă trebuie să-i plătească fostului soţ această sumă pentru a păstra inelul.

Kate Middleton


În noiembrie anul trecut, prinţul William i-a dăruit logodnicei sale, Kate Middleton, un inel cu safir albastru şi diamante. Pe lângă valoarea în bani, acest inel are şi o valoare sentimentală mare, fiind acelaşi purtat de Lady Diana.

Katy Perry


Logodna dintre Katy Perry şi Russel Brand a fost exprimată printr-un frumos inel cu conotaţii asiatice, fiind realizat de către unul dintre cei mai apreciaţi bijutieri din Delhi, Hanut Singh.

Natalie Portman


Benjamin Millepied i-a dăruit actriţei un inel de logodnă eco, a cărui valoare atinge 35.000 de dolari.

Mariah Carey


Nick Cannon a cerut-o de soţie pe cântăreaţă cu un inel cu diamant de 15 karate, în valoare de nici mai mult, nici mai puţin de 2.5 milioane de dolari. Gurile rele însă spun că inelul ar fi acelaşi pe care Nick l-ar fi oferit şi fostei sale logodnice. Nu-i prea romantic, nu?

Megan Fox


Frumoasa actriţă a primit de la Brian Austeen Green un inel de logodnă cu diamant de 3 karate, în valoare de 80.000 de dolari. Nunta a urmat după doi ani de la logodnă, in Hawaii.

Carrie Underwood


Inelul de logodnă dăruit de Mike Fisher are încrustat un minunat diamant galben de 5 carate, în valoare de 150 de mii de dolari.

Hilary Duff


Iubitul actriţei, Mike Comrie, a cheltuit pe inelul de logodnă, cu diamant de 14 carate, 1 milion de dolari.

Reese Witherspoon


Jim Toth a cerut-o în căsătorie pe simpatica actriţă cu un inel cu diamant de patru carate, la un meci al celor de la L.A. Lakers.