Hollywood: 10 bunici celebri şi sexy. Vezi cum se păstrează în formă!

Au trecut de vârsta a doua, au copii, nepoţi şi arată incredibil. Genele, dietele, exerciţiile fizice şi operaţiile estetice i-au ajutat să-şi păstreze frumuseţea. Iată-i pe cei mai sexy bunici a Hollywood-ului!

Goldie Hawn

Există persoane care au fost înzestrate cu sex-appeal pentru o viaţă întreagă. Din această categorie face cu siguranţa parte şi Goldie Hawn. Actriţa de 66 de ani este mamă a doi copii, Kate Hudson şi Oliver Hudson, şi bunică pentru patru nepoţi. Cu toate acestea, Goldie arată fantastic. Se zvoneşte că frumuseţea vedetei se datorează numărului mare de operaţii estetice la care a apelat.

Linda Gray

La 72 de ani, actriţa arată la fel de bine ca în urmă cu 20 de ani. Este mamă, dar şi bunică pentru doi nepoţi, Ryder şi Jack Sloane. Linda Gray a devenit celebră datorită rolului său ca Sue Ellen Ewing, în filmul serial Dallas, rol pe care l-a interpretat în perioada 1978-1991. Invitată recent în platoul emisiunii "Today", unde a venit alături de foştii colegi de platou din Dallas pentru a promova noua serie, vedeta a arătat impecabil.

Harrison Ford

Are 70 de ani, a fost căsătorit de trei ori, are cinci copii (dintre care unul adoptat) şi 3 nepoţi. Cu toate acestea, Harrison Ford încă se numără printre cei mai atrăgători actori de la Hollywood.

Tina Turner

Are 72 de ani şi doi nepoţi. Are o cariera de succes în lumea muzicii în care a adunat nu mai puţin de 8 premii Grammy şi milioane de fani. Cum reuşeşte să se păstreze în formă? Pe lângă faptul că urmează o dietă sănătoasă, vedeta se antrenează până la patru ore zilnic, aşa că efortul depus are rolul de a-i menţine un tonus bun şi rezistenţă fizică.

Priscilla Presley

Fosta soţie a lui Elvis se poate mândri cu o apariţie foarte sexy la vărta de 67 de ani. Fiica sa, Lisa Marie, i-a dăruit actriţei patru nepoţi, dintre care şi gemeni.

Mick Jagger

Starul Rolling Stones a împlinit în iulie vârsta de 69 de ani. A devenit cunoscut pentru numeroasele aventuri romantice şi, deşi a fost căsătorit doar de două ori, cântăreţul are nu mai puţin de 7 copii. A devenit pentru prima dată bunic în 1992 când fiica sa, Jade, a adus pe lume o fetiţă. În total, Mick Jagger are 4 nepoţi.

Blythe Danner

La 69 de ani, actriţa se poate lăuda cu doi copii, dintre care o fiică care i-a moştenit talentul dar şi frumuseţea, Gwyneth Paltrow. Aceasta i-a dăruit doi nepoţi, Apple şi Moses.

Rod Stewart

Anul trecut, la 66 de ani cântăreţul britanic a devenit tată pentru a opta oară. Bebeluşul, al cărui nume este Aiden, este cel de-al doilea copil al cuplului Rod Stewart şi Penny Lancaster. Rod a fost mai căsătorit de două ori în trecut, cu Alana Hamilton şi cu modelul Rachel Hunter, şi a avut numeroase relaţii de lungă durată cu o serie de celebrităţi, precum modelul Kelly Emberg şi actriţa Britt Eckland. A devenit bunic când fiica sa, Kimberly, a adus pe lume primul copil, al cărui tată este actorul Benicio Del Toro.

Steven Tyler

Chiar şi la 64 de ani, rockerul reuşeşte să facă milioane de victime în rândul femeilor. În decembrie 2004, Liv Tyler i-a dăruit primul nepot, Milo William Langdon.

Lionel Richie

La 63 de ani, Lionel arată de 30 de ani. A devenit prima dată bunic în 2008 când fiica sa adoptivă, Nicole, a adus pe lume o fetiţă. Al doilea nepot a venit în 2009.