Hollywood: 10 bărbaţi supersexy, familişti convinşi

Sunt bărbaţi extrem de sexy care ar putea avea orice femeie la picioare şi, totuşi, ei aleg să fie bărbaţi de casă, fideli familiei. David Beckham, Brad Pitt şi Tom Cruise sunt doar trei dintre sex-simbolurile care preferă rolul de cap de familie decât cel de cuceritor.

David Beckham


Fotbalist sexy, soţ sexy şi tătic extrem de sexy. David are totul. Este frumos, bogat şi are o familie minunată. Ce şi-ar mai putea dori?

Brad Pitt


O are alături pe cea mai frumoasă femeie şi şase copii minunaţi. În plus, Brad este pe lista celor mai sexy tătici dar şi a celor mai sexy bărbaţi din lume.

Tom Cruise


Nu demult se afla printre cei mai doriţi bărbaţi de pe planetă. Acum, este căsătorit şi are o minune de fetiţă.

Hugh Jackman


A devenit celebru în lumea întreagă datorită rolului de super-erou Wolverine din "X-Men" şi este în prezent unul dintre cei mai sexy actori. Însă, atenţie! Este căsătorit şi are doi copii.

Matt Damon


Acest bărbat este un familist convins. Soţ iubitor şi tată superprotector, după cul el însuşi se descrie. Soţia actorului, Luciana, a născut cel de-al treilea copil al cuplului în luna decembrie, anul trecut.

Ben Affleck


Este căsătorit cu Jennifer Garner şi împreună formează unul din cele mai solide cupluri de la Hollywood. Au deja doi copii şi, potrivit zvonurilor, al treilea este pe drum.

Russell Crowe


Actorul Russell Crowe are doi baieţi cu soţia sa, Danielle Spencer, şi declara că îşi mai doreşte... 15.

Gavin Rossdale


Gwen Stefani şi Gavin Rossdale au doi copii şi una dintre cele mai fericite căsnicii de la Hollywood. Gwen mărturiseşte că este cea mai fericită atunci când se cuibăreşte în braţele soţului ei. Cine n-ar fi cu un aşa bărbat?

Keith Urban


Este căsătorit cu frumoasa Nicole Kidman şi au împreună două fetiţe, dintre care una a fost nascută de o mamă surogat la sfârşitul lunii decembrie 2010.

Adam Sandler


Este un actor de succes şi are o familie frumoasă. Sandler s-a căsătorit cu actriţa Jacqueline Samantha Titone în 2003 şi are 2 fiice.