Hollywood: 10 actriţe celebre care s-au dezbrăcat pentru Playboy

Creată de Hugh Hefner, revista Playboy va împlini, în ianuarie 2014, 60 de ani de la apariţie, ani în care a dezbrăcat pentru public numeroase femei celebre. Odată cu revista, Kate Moss va sărbători şi ea împlinirea vârstei de 40 de ani într-un pictorial fierbinte marca Playboy. Vedeta a mai apărut pe coperta revistei acum 20 de ani. Prima poză topless cu Moss a fost făcută când ea avea doar 16 ani, pentru o campanie a casei de modă Calvin Klein, iar cea mai recentă fotografie de acest gen a fost realizată pentru firma lui David Yurman. Iată 10 dintre actriţele care au avut curaj să se dezbrace pentru Playboy.

Lindsay Lohan

Vedeta a pozat nud pentru coperta revistei în 2011. Pictorial în care a apărut controversata actriţă a fost inspirat din viaţa celebrei Marilyn Monroe, de la care spune că a avut foarte multe de învatat. Pentru această şedinţă foto, Lindsay Lohan a primit 1 milion de dolari.

Olivia Munn

Frumoasa actriţă s-a dezbrăcat pentru ediţia din august 2009 a revistei. Olivia Munn a devenit cunoscută pentru rolurile ei din comedii, dar şi pentru formele sale apetisante.

Lisa Rinna

Actriţa a pozat dezbrăcată la vârsta de 45 de ani pentru ediţia din mai 2009. Vedeta a povestit că atunci când i s-a făcut propunerea de a apărea goală în paginile renumitei reviste pentru bărbaţi, nu a ezitat nici o clipă. "Am fost încântată că s-au gândit la mine, deşi nu mai sunt tânără. Am acceptat din prima, gândindu-mă că nu văd de ce să nu arăt că am un trup perfect, chiar dacă sunt trecută de 40 de ani", a marturisit vedeta.

Carmen Electra

În anii '90, vedeta Baywatch se dezbrăca pentru prima dată în celebra revistă. Pictorialul s-a bucurat de un enorm succes, astfel că în 2009 a apărut din nou pe coperta revistei pentru adulţi, odată cu aniversarea de 55 de ani a publicaţiei.

Pamela Anderson

Pamela Anderson deţine recordul. Vedeta a apărut de 12 ori pe coperţile revistei "Playboy".

Jessica Alba

Sunt puţini cei care se aşteptau de la cuminţica vedetă să pozeze în celebra revistă pentru adulţi. Jessica Alba s-a dezbrăcat şi ea pentru Playboy în 2006.

Denise Richards

Fosta soţie a lui Charlie Sheen se numără şi ea printre vedetele care au decis să apară nud în revista Playboy, în decembrie 2004.

Shannen Doherty

Vedeta din Beverly Hills 90210 a pozat în mai multe rânduri pentru revista lui Hugh Hefner, între anii 1993-1994. Un pictorial cuprinzător al revistei a avut-o din nou drept protagonistă în 2003.

Charlize Theron

Printre cele mai sexy actriţe care au apărut în Playboy se numără şi Charlize Theron cu un pictorial fierbinte în mai 1999.

Drew Barrymore

Drew Barrymore a pozat în ianuarie 1995, iar acel număr a fost unul dintre cele mai bine vândute din istoria revistei. Pe atunci, Drew avea doar 20 de ani