Hollywood: 10 actriţe care au apărut în scene lesbi. Vezi cine a îndrăznit!

De dragul carierei, dar şi pentru bani, actriţele se dezbracă şi chiar filmează în scene extrem de fierbinţi. Iată 5 dintre actriţele care au acceptat să apară în scene lesbi.

Natalie Portman şi Mila Kunis

Filmul "Lebăda neagră/ Black Swan" (2010) i-a adus un Oscar pentru interpretare lui Natalie Portman. De asemenea, filmul a reuşit să surprindă fanii celor două actriţe care au interpretat rolurile prinicipale, Natalie Portman şi Mila Kunis, cu una dintre cele mai neaşteptate scene lesbi. Scena a fost votată drept "cel mai sexy act, într-un top realizat de fani.

Angelina Jolie şi Elisabeth Mithcell

Filmul "Gia" (1998) a fost un real succes, fiind apreciat de critici şi obţinând o nominalizare la Premiile Emmy şi premiile Golden Globe, Screen Actors Guild şi Golden Satmifie. "Gia" ne-o prezintă pe Angelina Jolie în unui supermodel, o lesbiană care se droghează şi sfârşeşte tragic, după ce a fost infectată cu virusul HIV. Gia se îndrăgosteşte de Linda (Elisabeth Mithcell), asistenta fotografului ei. Relaţia dintre cele două nu are însă un final fericit.

Julianne Moore şi Amanda Seyfried

Nici actriţele care deţin imaginea de "fete" cuminţi nu se feresc de a apărea în scene pasionale. În "Chloe" (2009), actriţa Julianne Moore se sărută pasional cu mai tânăra Amanda Seyfried. Pelicula "Chloe" a fost numită drept "o melodramă plină de sexualitate". Julianne Moore joacă rolul unei soţii suspicioase, care angajează o prostituată (Amanda Seyfried) să-i seducă soţul (Liam Neeson).

Salma Hayek şi Ashley Judd

În "Frida" (2002), Salma Hayek (Frida) şi Ashley Judd (Tina) şi-au bucurat fanii cu o scenă foarte fierbinte care nu va fi uitată prea curând.

Rachel McAdams şi Noomi Rapace

În cel mai nou film al său, actriţa canadiană Rachel McAdams joacă cel mai provocator rol de până acum. În thrillerul erotic "Passion", actriţa de 33 de ani din "Sherlock Holmes" apare în scene lesbi cu suedeza Noomi Rapace (32 de ani). Filmul, regizat de Brian de Palma, este un remake al unei pelicule franceze din 2010, "Love Crime".