Holllywood: Top 6 cele mai sexy amante

Infidelitatea rămâne inamicul principal al unei relaţii, iar trădători există pretutindeni, inclusiv la Hollywood. Angelina Jolie, Jennifer Lopez, LeAnn Rimes sunt doar câteva dintre femeile celebre care au distrus căsnicii.

Michelle „Bombshell” McGee, una dintre amantele lui Jesse James

În vara lui 2010, cuplul format dintre Sandra Bullock şi Jesse James a divorţat după un mariaj de cinci ani. Motivul? Modelul Michelle Mcgee a dezvăluit în presă că a avut o relaţie de 11 luni cu acesta, în timp ce el era căsătorit cu Sandra Bullock. Au urmat alte declaraţii a două femei care au avut aventuri cu James, iar o a patra presupusă amantă a afirmat că legătura lor a avut loc în timp ce cunoscutul mecanic de motociclete, devenit un star în SUA graţie unui reality show, era deja căsătorit.
 

Angelina Jolie l-a "furat" pe Brad Pitt

Brad Pitt era căsătorit cu Jennifer Aniston când s-a înamorat de frumoasa Angelina. Brad a ales să renunţe la 5 ani de căsnicie pentru a fi împreună. Povestea de dragoste a început pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith", iar cei doi au recunoscut că se iubesc în 2005, an în care Jennifer şi Brad au şi divorţat. De atunci, Pitt şi Jolie formează un cuplu cu şase copii, dintre care trei adoptaţi.

Oksana Grigorieva, o amantă însărcinată


Căsnicia de aproape 30 de ani a actorului şi regizorului Mel Gibson s-a încheiat după ce, în 2009, amanta acestuia, Oksana Grigorieva, a rămas însărcinată. Nici această relaţie nu a durat, sfârşindu-se cu un scandal imens şi acuzaţii de violenţa domestică şi şantaj din partea rusoaicei

LeAnn Rimes a distrus o căsnicie de 8 ani

 
Actorul Eddie Cibrian a divorţat de soţia lui, Brandi Glanville, dupa o căsnicie de 8 ani. Motivul a fost dat de relaţia dintre actor şi LeAnn Rimes. Relaţie amoroasă dintre Eddie şi LeAnn a început pe platourile de filmare ale unui serial TV. Cibrian şi Glanville au împreuna 2 copii. Cântăreaţa LeAnn Rimes s-a căsătorit cu Cibrian anul trecut.

Jennifer Lopez a destrămat o căsnicie cu doi copii


Nici Jennifer Lopez nu este o sfântă. Relaţia dintre ea şi Marc Anthony a început pe vremea când el era căsătorit cu fosta Miss Univers Dayanara Torres. Din dragoste pentru Jennifer, Marc a renunţat la soţie şi la cei doi copii pe care îi avea cu ea. Din păcate însă, nici căsnicia cu J. Lo nu a durat.

Tori Spelling şi Dean McDermott, două căsnicii distruse


În acest caz, atât Tori cât şi Dean erau căsătoriţi. Cei doi au divorţat la scurt timp după ce s-au cunoscut şi s-au căsătorit în mai 2006.