Hatice Tuba Buyukustun: "Sunt indragostita de personajul pe care-l interpretez"

Noroc cu pantoful, am putea spune atunci cand ne referim la cariera Tubei Buyukustun, interpreta lui Asi in serialul "Asi. Impotriva destinului".

Noroc cu pantoful, am putea spune atunci cand ne referim la cariera Tubei Buyukustun, interpreta lui Asi in serialul "Asi. Impotriva destinului". Model la origine, Tuba a fost descoperita chiar in timpul unei defilari, cand s-a impiedicat si i-a sarit un pantof din picior. Fara sa se piarda, si cu o naturalete iesita din comun, Tuba si-a scos si celalalt pantof si a continuat sa defileze in picioarele goale.

Dupa ce s-a terminat evenimentul, a primit propunerea de a da o proba pentru un rol intr-un serial, pentru ca intreaga scena de pe podium fusese urmarita de un producator de film.

De aici a pornit aventura sa prin cinematografie, chiar daca, atunci cand era mica, ura sa fie fotografiata sau filmata.

Foarte rezervata in ceea ce priveste viata ei sentimentala, Tuba prefera sa vorbeasca mai mult despre realizarile profesionale si mai putin despre relatiile pe care le are. Un pic din ambele aspecte, in exclusivitate, in interviul ce urmeaza.

"Sunt foarte norocoasa ca m-au ales sa fac parte din distributia acestui film..."

Vorbeste-ne putin despre rolul pe care il interpretezi in serialul "Asi. Impotriva destinului"?

Sunt indragostita de personajul pe care il interpretez. Imi place mult, este un rol care ma provoaca mereu si ma solicita foarte mult in acelasi timp, dar nu ma plang, fac totul din pasiune.

Care a fost prima impresie pe care ti-ai creat-o atunci cand ai citit scenariul?

Ca sunt foarte norocoasa pentru ca m-au ales sa fac parte din distributia unui serial atat de... „plin de sentiment”.
Poti simti acest lucru in fiecare secventa. Este o productie extraordinara si nu spun acest lucru pentru ca fac si eu parte din proiect, ci pentru ca simt acest lucru. Urmariti-l in continuare si nu veti regreta!

Trebuie sa-ti spun ca in Romania s-a creat o isterie legata de acest serial. Atunci cand ai acceptat acest rol te-ai gandit ca o sa se intample asa?

Cand am acceptat sa joc, banuiam ca va fi apreciat si placut de catre public, pentru ca aveam mare incredere in echipa care urma sa il produca. In distributie sunt mari nume ale teatrului si cinematografiei turcesti, si, nu in ultimul rand, scenariul este foarte bun.
Cand exista o armonie intre aceste ingrediente succesul vine de la sine.

De unde crezi ca vine succesul pe care il au serialele de acest gen?

Datorita calitatii lor, de la cum sunt realizate, de la povestile lor, de la scenarii, de la distributie, de la cum sunt prezentate povestile de viata, de la faptul ca te poti regasi in ele, ca sunt realiste si multe alte motive.

9 Martie 2009