Haos în casă. Vica Blochina, în pragul depresiei de când a rămas fără bonă

Vedeta e disperată: una dintre femeile pe care le-a angajat să-i facă menajul a furat-o, iar acum trebuie să se descurce singură.

Necazurile Vicăi au apărut când a trebuit să renunţe la bonă, fiindcă femeia i-a furat mai multe lucruri. De două săptămâni, viaţa vedetei e dată peste cap, iar în casă domneşte haosul. Întrucât nu are cine să o ajute cu toate treburile, ea se confruntă acum cu probleme de care nu se ocupa până acum, printre care se numără şi lecţiile fiului ei, Edan.

"Am vrut să aduc o filipineză.

Ştii câţi bani cere o filipineză? Este 600 de euro plus taxe la stat. Tu ajungi cu filipineză cam la 1.000 de euro şi sincer să-ţi spun eu am avut trei. Una dintre ele mi-a furat toate bijuteriile. Nu ştiu cum să fac. Parcă aş vrea şi pe una care ar stă lângă mine, dar nici nu mi-ar place să doarmă la mine în casă", a explicat ea pentru emisiunea "WOWbiz", de la Kanal D.

Vica se declară depăşită de situaţie şi nu ştie cum se va descurca de acum încolo; nici măcar lucrurile personale nu şi le mai găseşte în învălmăşeala care e acum în locuinţa sa.
"Sunt într-o depresie totală. Nu îmi găsesc pantofii, nu pot să port o cămaşă. Mă enervează totul la culme", a spus nervoasă Vică.