Frumuseţe de vedetă. Cum îşi îngrijesc tenul 7 celebrităţi

23 Decembrie 2014
Vedetele au mare grijă de aspectul lor fizic, însă multe ţin secrete trucurile pe care le urmează pentru a arăta atât de bine. Din fericire, unele celebrităţi ne-au dezvăluit cum îşi îngrijesc tenul.

Ana Baniciu se dă zilnic cu cremă

„Eu mă machiez de mulţi ani şi încerc pe cât posibil, atunci când stau în casă, să stau fără machiaj! Mă dau cu cremă şi cu tonic în fiecare zi şi am grijă să nu îmi ating faţa având mâinile murdare“, a spus Ana Baniciu.

Alina Crişan nu-şi expune faţa la soare

„Nu dorm niciodată fără să mă demachiez, oricât de obosită aş fi. Folosesc tot timpul creme de hidratare şi nu-mi expun niciodată faţa la soare, chiar dacă folosesc protecţie 50 pentru ten“, a spus Alina Crişan.

Simona Pătruleasa nu adoarme demachiată

„Indiferent de oră şi de cât sunt de obosită, niciodată nu adorm fără să mă demachiez. Înainte de somn, fiecare femeie trebuie să se demachieze, chiar dacă, în timpul zilei, a fost sau nu machiată, e o regulă de aur“, a spus Simona Pătruleasa.

Raluca Lăzăruţ foloseşte serum de hidratare şi cremă

„Aş fi vrut să vă răspund că nu mă culc niciodată cu urme de machiaj pe faţă, dar deja a devenit o stereotipie. Aşa că vă spun că un truc absolut esenţial legat de ten e că folosirea serumului hidratant pe faţa curată, aplicat înaintea cremei de faţă, e extrem de important, schimbă culoarea, structura şi textura tenului după câteva zile de folosire. Ce nu ştiu multe femei şi n-am ştiut nici eu e că serul şi crema se folosesc împreună, niciodată separat, şi dau un rezultat senzaţional“, a spus Raluca Lăzăruţ.

Andreea Bănică nu se machiază strident

„Înainte de somn, nu uit niciodată să-mi curăţ tenul. Iar ziua nu mă machiez prea mult, doar un fond de ten light, rimel şi un ruj fin“, a spus Andreea Bănică.

Gabriela Cristea foloseşte măştile cu zaţ de cafea

„Mai nou, folosesc uleiul de argan, inclusiv când vine vorba de ten sau de corp şi îmi fac măşti cu zaţ de cafea, amestecat cu ulei de argan şi miere“, a spus Gabriela Cristea.

Minola îşi curăţă tenul cu apă tonică

„Am un ten dificil şi încă nu am găsit acea regulă de aur despre care vorbiţi. Mă demachiez în mod obligatoriu seara, îl curăţ cu apă tonică şi îl hidratez cu o cremă uşoară. Aceaşi curăţare şi hidratare o aplic şi dimineaţa, înainte de machiaj. De multe ori las tenul să respire şi renunţ la make-up, însă folosesc, pentru protecţia porilor, o cremă colorantă. Tratamentele faciale sunt necesare periodic, la fel şi peeling-urile sau tratamentele abrazive. Ca regulă, caut să aleg produse hipoalergenice, fără parfum sau fără parabeni, dar nu sunt exagerată. Folosesc şi produse cosmetice care mi-au fost benefice“, a spus Minola.