FOTO. Ce au făcut vedetele în minivacanţa de 1 Mai. S-au relaxat sau au petrecut?

5 Mai 2015
Ziua de 1 Mai este văzută de mulţi ca o gură de oxigen, cu această ocazie putând să se relaxeze sau să petreacă până în zori. Deoarece în acest an data de 1 mai a fost într-o vineri, românii s-au bucurat de trei zile libere, iar vedetele au petrecut aşa cum au ştiut mai bine.

Anda Adam a petrecut alături de Xonia şi de Roxana Vancea

Aşa cum era de aşteptat, litoralul a fost luat cu asalt de vedetele autohtone. La Mamaia şi-au făcut apariţia, printre alte celebrităţi, şi Anda Adam, care a fost însoţită de Xonia şi de Roxana Vancea, care îi vor fi domnişoare de onoare la nunta din luna iunie.

Andreea Bălan a avut concert la Veneţia

Artista şi-a anunţat fanii de pe Facebook că pleacă în Italia şi că munceşte de 1 mai. Ea a susţinut un concert la Veneţia şi l-a avut alături şi pe deja celebrul ei dansator Petrişor.

Adelina Pestriţu s-a relaxat alături de Speak

Prezentatoarea de la Kanal D a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de iubitul ei şi de căţelul ei. "De 1 mai ne relaxăm", a spus Adelina Pestriţu.

Cezar Oatu s-a relaxat în Finlanda

Fostul participant de la Eurovision a postat pe Facebook o fotografie în care apărea la Helsinki. În descriere, el a afirmat că, deşi este departe de ţară, sărbătoreşte de 1 Mai.

Andreea Bănică a cântat la Botoşani

În seara zilei de 1 mai, Andreea Bănică a avut concert la Botoşani. Ea a postat pe Facebook o fotografie în care apare într-un lan de rapiţă, poză realizată pe drum spre spectacol.

Loredana Groza a muncit, dar s-a şi relaxat

Jurata de la "Vocea României" a petrecut minivacanţa de 1 Mai la mare, acolo unde a avut şi un concert, vineri seară.