FOTO. 6 vedete din România surprinse la plajă. Cine arată cel mai bine?

12 August 2014
Weekendul trecut a fost cel mai aglomerat sfârşit de săptămână pe litoralul românesc, iar printre cei care au vrut să se bronzeze şi să se răcorească s-au aflat şi câteva dintre vedetele autohtone.

Andreea Bănică a făcut furori pe plajă

Fiind născută la malul mării, Andreea Bănică se află în largul ei atunci când este pe litoral. În ultimele săptămâni, vedeta a postat pe Facebook foarte multe poze realizate la mare, fie pe plajă, fie la piscina hotelului.

Anda Adam, sexy la piscină

Cântăreaţa a ales să posteze pe reţele de socializare doar poze de la piscină, nu şi de pe plajă. Anda Adam s-a lăsat fotografiată în cele mai senzuale ipostaze, primind zeci de mii de like-uri la poze.

Lavinia Pârva a profitat de vremea călduroasă

Iubita lui Ştefan Bănică a postat zilele trecute pe Facebook o fotografie cu ea pe plajă. „Mi-am propus să profit de această vreme călduroasă“, a fost descrierea pe care a pus-o Lavinia Pârva.

Rocsana Marcu s-a relaxat la piscină

Prezentă pe litoral datorită emisiunii pe care o are la Antena Stars, Rocsana Marcu a găsit puţin timp liber şi s-a relaxat la piscină. „Scurtă bălăceală şi apoi ne vedem la Antena Stars“, a fost descrierea pusă de vedetă la fotografia postată pe Facebook.

Lora, poze doar de pe litoral pe Facebook

De câteva săptămâni, Lora postează pe Facebook, aproape zilnic, câte o poză de la mare. Cântăreaţa pare că s-a mutat la mare, reuşind să aprindă imaginaţia fanilor ei de pe celebra reţea de socializare.

Doiniţa Oancea petrece vara la malul mării

Una dintre cele mai bune prietene ale cântăreţei Lora este Doiniţa Oancea. Actriţa se află, la fel ca şi Lora, de câteva săptămâni pe litoral, postând pe Facebook multe poze de la malul mării.