Finala Europa League: Top 7 cei mai sexy fotbalişti. Vezi cum arată!

10 Mai 2012
Întreaga ţară vorbeşte, în aceste zile, despre Finala Europa League, care a avut loc la Bucureşti, şi despre jucătorii celor două echipe finaliste: Atletico Madrid şi Athletic Bilbao. Sunt fotbalişti de renume, sportivi de talie mondială, dar şi nişte bărbaţi foarte sexy. Aşa că, ne-am gândit să facem un top şi să îi prezentăm pe cei mai arătoşi dintre ei. Echipa câştigătoare, atât pe teren cât şi în clasamentul nostru, este Atletico Madrid. 

Radamel Falcao, cel mai sexy jucător de la Atletico Madrid

Radamel Falcao, omul meciului, cel care a înscris două goluri, are 26 de ani şi s-a născut în Columbia. Este atacant la Atletico Madrid de anul trecut, iar porecla sa este "tigrul". După evoluţiile de la Atletico, preţul lui Falcao s-a dublat, fiind dorit de Chelsea, Real Madrid şi Manchester City. Radamel e şi unul dintre liderii grupului de credincioşi "Locos por Jesús" (n.r. - Nebuni după Iisus). De altfel, pe soţia sa, Lorelei, o argentiniancă cu rădăcini germane, a cunoscut-o într- o biserică evanghelică, pe vremea când juca pentru River Plate. S-au plăcut, s-au logodit, iar ulterior au format o familie. "Prima impresie a fost că e foarte chipeş, după aceea mi-am dat seama că are şi un suflet mare. În teren însă e altul, de nerecunoscut, o fiară", dezvăluie Lorelei, soţia sa.

Mario Suarez joacă la Atletico Madrid din copilărie

Mario Suarez are 25 de ani şi s-a născut la Madrid, Spania. Suarez joacă la Atletico Madrid din anul 1999, încă de pe vremea când era un puşti care doar visa la Finala Europa League.

Adrian Lopez, micul Maradona

Adrian Lopez are 24 de ani şi este născut în Spania. Joacă la Atletico Madrid de anul trecut. Nu de puţine ori, Adrian a fost comparat cu Maradona pentru talentul său de a înscrie goluri spectaculoase.

Fernando Llorente, regele leu

Fernando Llorente are 27 de ani şi este vârful lui Bilbao. Fanii l-au numit "El Rey Leon" (Regele Leu). A jucat 232 de meciuri în La Liga şi a înscris 81 de goluri, fiind convocat şi la echipa naţională a Spaniei, cu care a devenit campion mondial în 2010. Este dorit de Real Madrid, FC Barcelona sau Manchester United, fiind cotat la 30 de milioane de euro. În copilărie, Llorente a cântat la flaut şi este un împătimit al coridelor. "Când aveam cinci ani, tatăl meu m-a dus pe San Mames şi am ştiut că vreau să joc pentru această echipă", îşi motivează "El Rey Leon" Llorente dragostea pentru Bilbao.

Javi Martinez, dorit la Real Madrid

Javi Martinez are 24 de ani şi joacă la Athletic Bilbao. Martinez e numărul unu în ordinea priorităţilor lui Jose Mourinho, antrenorul echipei Real Madrid. Antrenorul galacticilor şi-a reafirmat intenţia de a pune presiune pe titulari şi îl vede drept înlocuitorul ideal pentru Xabi Alonso. 

Markel Susaeta, jucătorul pe care îl vor mai multe echipe

Markel Susaeta are 24 de ani şi joacă la Athletic Bilbao. Echipe ca Manchester United, Chelsea şi Arsenal îl vor pe tânărul jucător spaniol.

Ander Herrera, un tânăr cu un viitor strălucit în fotbal

Ander Herrera are 22 de ani şi este jucător la Athletic Bilbao, de anul trecut. Ander a fost transferat de la Real Zaragoza şi este considerat unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti ai momentului.