Familia Hollywood. 20 de vedete despre care nu știai că sunt rude

Este surprinzător cât de multe staruri din industria cinematografică sunt, de fapt, rude. În unele cazuri avem de-a face cu familii întregi de actori, așa cum sunt de exemplu frații Baldwin. Descoperă zece perechi de vedete despre care vei fi surprinsă să descoperi că sunt rude. 

Lily Allen și Alfie Allen

Puțini sunt cei care știu că Alfie Allen, unul dintre starurile din Urzeala Tronurilor, este fratele cântăreței Lily Allen.

Julia Roberts și Emma Roberts

Julia Roberts este mătușa frumoasei actrițe Emma Roberts. Cele două au o relație strânsă, Emma vizitând-o încă din copilărie pe mătușa sa pe platourile de filmare. Julia și actorul Eric Roberts, tatăl Emmei, sunt frați.

Shirley MacLaine și Warren Beatty

Aceste două nume mari ale cinematografiei au două lucruri importante în comun: în primul rând sunt frați, iar în al doilea rând fiecare dintre ei deține câte un premiu Oscar. Shirley pentru Cea mai bună actriță, iar Warren pentru Cel mai bun regizor.

Lily Collins și Phil Collins.

Superba actriță Lily Collins este fiica talentatului cântăreț și compozitor britanic Phil Collins.

Kate Hudson și Goldie Hawn

Kate Hudson este fiica actriței Goldie Hawn. Această pereche de mamă-fiică demonstrează că frumusețea și talentul se moștenesc. 

Angelina Jolie și Jon Voight

Nu sunt mulți cei care știu că Angelina Jolie este fiica actorului Jon Voight. Iar un motiv important pentru asta este relația rece a celor doi, care nu își vorbesc de foarte mulți ani.

Steven Spielberg și Drew Barrymore

Steven Spielberg este nașul de botez al actriței Drew Barrymore. Aceștia au și avut ocazia să lucreze împreună pentru celebrul film ET, pe vremea când Drew avea numai șapte ani.

Melanie Griffith și Dakota Johnson

Dakota Johnson, starul din "Fifty shades of Grey", este fiica actriței Melanie Griffith, dar și a actorului Don Johnson. 

Jake Gyllenhaal și Maggie Gyllenhaal

Unele familii sunt deosebit de talentate. O dovedesc frații Maggie și Jake Gyllenhaal, doi actori de succes. 

Charlie Sheen, Martin Sheen și Emilio Estevez

Charlie Sheen este fiul actorului Martin Sheen. Numele lor real de familie este Estevez, pe care fiul cel mic al lui Martin, Emilio Estevez, la rândul său actor, l-a păstrat.
MAI MULT DESPRE: Hollywood, actori, vedete, rude