Facebook: 11 poze trăsnite cu vedetele din România. Vezi ce mai postează starurile

28 Ianuarie 2012

De ce să mai apărem la TV, de ce să mai dăm interviuri când avem Facebook? Chiar dacă nu şi-au dat seama încă, vedetele de la noi îşi transferă, încet, încet, viaţa pe acest mediu de socializare. Din păcate, însă, nu sunt întotdeauna inspiraţi şi pun fotografii care, în loc să le ridice cota, îi fac de râs, la propriu. Am făcut un slalom printre conturile lor de Facebook şi iată ce am descoperit.

Anda Adam, atât de roz, atât de blondă şi atât de sclipitoare

Să ne aducem aminte cum arăta iubita lui Victor Slav atunci când s-a lansat. Era brunetă, se îmbrăca cu pantalonii cu turul lăsat şi cânta cu băieţii, după blocuri. Astăzi este blondă, îi place mult rozul, cristalele şi se pozează ca o prinţesă în zăpadă.

Andreea Bălan, sus pe mese

Fosta componentă a trupei Andre este exemplul clar de artist care face de toate. Dansează, cântă, îşi arată chiloţii, neagă că şi-a pus silicoane şi se urcă sus, sus pe mese.

Mihai Bendeac, pârâciosul frate mai mare

Comicul a găsit de cuviinţă să posteze pe contul său de socializare o poză cu declaraţia/promisiune pe care a făcut-o fratele lui mai mic la jumătatea anului trecut. "Promisiunea lui frate-meu de acum un an. Mama a fost de acord. Scuzaţi greşelile de punctuaţie. Era sub imperiul emoţiei. :) Altminteri e olimpic pe ţară la română", a explicat actorul.

Costi Ioniţă, de pe tărâm american, la metrou

Fostul manelist, actuală vedetă în State, îşi face campanie electorală? Circulă cu metroul şi mănâncă un covrig alături de oamenii de rând. Asta după ce ieri, Boc a dat la lopată şi a băut ceai cu înzăpeziţii. Artistul are şi slogan: "Azi, cu metrou' :))))) Forzzzaaaa!"

Nicoleta Luciu, cuminte şi productivă

La cât de hotărâtă a fost Luciu anul trecut era imposibil ca Moşul să o rateze. Ca să fie sigură că-l convinge să vină şi la anul, chiar dacă nu o să mai facă tripleţi, Nicoleta s-a aşezat în braţele lui. După cadoul pe care i l-a dat, se pare că Moşul a fost pe veci impresionat.

Oana Lis, atac la baloane

Să sperăm că nu-i trece prin cap să-şi pună silicoane. După poza aceasta, Oana Lis pare că-şi face o probă. Noi îi spunem că e bine aşa! În plus, oare de ce sunt 4?

Oana Roman, în acord cu înzăpeziţii

De la căldurica domiciliului din Piperă, fiica lui Petre Roman se plânge că este sinistrată. "Am încercat să ies din casă.... sunt sinistrată ..... Şi sunt singură acasă şi n-am lopată ...... sper să găsesc un vecin să mă ajute altfel aici rămân până se topeşte:)))))". Să facem apel, să o ajute cineva! Armata, armata!!!!

Gabriela Vrânceanu Firea, despre domnul primar

"Florin a stat de noaptea trecută şi azi, toata ziua, în zăpadă şi vânt, la operaţiunile de deszăpezire...". Ce greu este să fii primar iarna!!!! Propun să vină vara şi să rămâna pe veci!!!! Primarul din Voluntari, Florin Pandele, la şedinţă foto şi vizită de lucru în acelaşi timp.

Adelina Pestriţu ne arată tot şi cada

După ce am văzut-o goală şi unde nu ne-am fi dorit să o vedem, astăzi fosta soţie a lui Vârciu vine cu o nouă bombă: ne arată unde-şi curăţă... goliciunea. Romantic, lumănărele, spumă, şampanie şi... un pahar.

Radu Vâlcan, macho de macho ... dar în telenovele

Sunt convinsă că nu te-ai fi gândit că-l vei putea vedea vreodată pe sex-simbolul Radu Vâlcan încălţat cu aceşti... papucei. Din fericire, onoarea i-a fost spălată de animăluţul de companie care s-a asigurat să nu mai rămână nimic din piesele... vestimentare. Cel puţin aşa ne asigură actorul. "Abia i-am primit, în curând nu mai am ce face cu ei :))!".

Liviu Vârciu pe urmele fostei soţii, ne arată tot...

Aşa arăta... demult unul dintre cei mai râvniţi burlaci din showbiz-ul românesc. Dezinvolt de mic, caracteristică ce s-a păstrat şi astăzi în cazul bărbatului, dacă ar fi să ne luăm după declaraţiile pe care le fac duduiţele după ce... se ridică din patul lui.