Fabrica de piţipoance: 7 creatori de vedete ieftine

14 Iunie 2011

Se spune că în spatele unui bărbat celebru stă o femeie puternică. Dacă stai să analizezi în profunzime situaţia acestor bărbaţi fatali din lume, ai să descoperi că, la un moment dat, au fost susţinuţi de o super femeie. Să nu crezi, însă, că această teorie este valabilă într-o singură direcţie. Contemporanul vine să demonstreze că, la fel ca în matematică, şi reciproca e valabilă.

Astăzi, am putea spune că în spatele unei piţipoance stă un bărbat puternic. Uneori, poate fi şi o femeie, dar aceasta este doar excepţia care confirmă regulă. Despre aceste cazuri, despre fabricanţii de vedete ieftine din România, vom discuta astăzi.

Răzvan şi Dani, "părinţii" Danielei Crudu

Înainte să ajungă asistenta matinalului de la Antena 1, pe Daniela Crudu nu o cunoşteau decât clienţii cluburilor în care era dansatoare. Odată cu preselecţia organizată de Răzvan şi Dani în căutarea unei asistente şi după ce a fost desemnată ca fiind câştigătoare, Daniela Crudu a devenit o figură omniprezentă la evenimentele mondene. Acum este o asistentă de succes şi din acest motiv, după ce a fost concediată de la "Neaţa", Dan Capatos nu a pierdut ocazia şi a adus-o, pe acelaşi post, în emisiunea lui.

Irinel Columbeanu, mentorul Monicăi Columbeanu

Milionarul de la Izvorani poate fi considerat a fi o fabrică aproape clasică de vedete. După Romanitza - pe care a transformat-o într-o femeie de afaceri, a urmat Ana Lesko, apoi Blanche, iar acum Monica Columbeanu. Ultima este cel mai important "produs" pe care l-a scos pe piaţă, dar este şi cel care i-a dat cele mai mari bătăi de cap. A transformat-o dintr-o puştoiacă anonimă din provincie, într-o divă din Bucureşti. Bulele de săpun pe care le-a folosit în procesul producţiei, au început, însă, să-l sufoce acum.

Cătălin Botezatu, acest Pygmalion mioritic

Capacitatea lui Cătălin Botezatu de a se transforma într-o vedetă aproape hollywoodiană l-a ajutat şi în relaţia cu alţii. Cel mai bun exemplu este Bianca Drăguşanu. Cea despre care s-a spus întotdeauna că a fost iubita lui, deşi rezervele în acest caz continuă să existe şi astăzi. Chiar dacă această dragoste dintre cei doi stă sub semnul întrebării, nu putem să nu recunoaştem că designerul a făcut o treabă bună. Folosindu-se de cunoştinţele sale, de banii pe care îi are şi de inteligenţă, Botezatu a reuşit să o transforme pe Bianca în cea mai de succes asistentă a momentului.

Pepe aproape că a pierdut în faţa "produsului" său

Artistul este un exemplu atipic de fabricant. Materia primă era uşor prelucrată când a intrat în posesia lui. Vorbim evident despre Oana Zăvoranu care, dacă ne aducem bine aminte, avea la un moment dat mai mult succes decât însuşi creatorul ei. Ştirile erau mai mult despre ea, invitaţiile erau mai mult pentru ea. Astăzi, însă, Pepe pare să-şi ia revanşa. De la divorţ, bilele albe merg mai mult către el, chiar dacă nici Oana Zăvoranu nu o duce prea rău.

Liviu Vârciu, produce en-gross

Totul a pornit de la Adelina pe care, pe lângă faptul că a transformat-o în doamna Vârciu, a făcut-o şi vedetă. Astăzi are emisiune la TV, a avut contracte serioase, dar şi prezentări de modă. Este, ca în cazul Monicăi Columbeanu - sigur la alt nivel, produsul "confecţionat" şi marketat perfect. După ea au urmat altele: dansatoarea Andreea, Dj Harra, iar acum Andreea Bododel. După divorţul de Adelina, toate domnişoarele care voiau la TV se cuplau sau se întâlneau... întâmplător cu Liviu Vârciu.

Mihai Morar are mână bună

Moderatorul emisiunii "Răi da' buni" are la rândul lui mână bună atunci când vine vorba de inventat vedete. Cel mai bun exemplu este Marina Dina care, odată cu apariţiile pe post de asistentă TV în emisiunea de la Antena 2, şi-a câştigat faima. Pictorialele în Playboy, contractele de publicitate şi job-urile ca model, toate acestea sunt poamele pe care le culege datorită postului pe care îl are.

Adriana Bahmuţeanu, creatoarea piţipoancelor cu tupeu

Vorbim aici de Andreea Tonciu, Sânziana Buruiană sau Laurette. Toate cele trei duduiţe au trecut prin mâna soţiei lui Prigoană. Scuturate de multe ori de Bahmuţeanu, jignite şi date afară din emisiune, în direct, cele trei au câştigat foarte mulţi bani din... nimic.